L’AJUNTAMENT REALITZA ACTUACIONS AL LLAVADOR PER A RECUPERAR-HO I EVITAR ACTES DE VANDALISME

S’han instal·lat reixes a les finestres i a la porta, i s’ha pintat per dins i per fora tot l’edifici

Ondara, 03.02.17. L’Ajuntament d’Ondara, a través de les Regidories d’Urbanisme (dirigida per Francesc Giner) i Via Pública (dirigida per Pere Picornell) ha impulsat la realització d’una sèrie d’intervencions al Llavador, amb l’objectiu de recuperar aquest espai per al poble, i evitar els actes de vandalisme que ha patit en reiterades ocasions aquest històric immoble de titularitat municipal.

Les actuacions que s’estan realitzant des d’aquesta setmana inclouen la col·locació de reixes, tant a la porta d’accés a l’edifici del Llavador, com a les finestres. L’objectiu és que el Llavador puga quedar tancat i evitar l’accés a l’interior del mateix, perquè no es puguen realitzar pintades ni altres actes de vandalisme que danyen la instal·lació, com ocorre reiteradament.

Així mateix, s’està executant una intervenció de millora integral en aquesta zona de descans i esplai. Els treballs realitzats per l’Ajuntament d’Ondara, a través de les brigades municipals, inclouen la pintura i millora de la imatge del Llavador, tant a l’interior com a l’exterior de l’immoble, així com l’arreglament i pintura del mur perimetral del recinte.

llavador (2)llavador (3)

Des de l’Ajuntament es demana la col·laboració ciutadana per a mantindre en bones condicions aquest espai. Quan finalitzen els treballs, s’establirà un horari d’obertura en què el Llavador s’obrirà per a poder ser visitat.

llavador (1)llavador (4)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.