ONDARA CELEBRARÀ LA TRADICIONAL BENEDICCIÓ D’ANIMALS EL DIUMENGE 22 DE GENER

El dissabte 21, els Festers de la Soledat 2017 organitzen el sopar i fogata de Sant Antoni

Ondara, 13.01.17. La celebració de la tradicional Benedicció d’Animals a Ondara en honor a Sant Antoni tindrà lloc el proper diumenge 22 de gener; un acte que estarà organitzat per l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, amb la col·laboració de la Parròquia de Santa Anna i de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara.

Any rere any, són centenars les persones que es congreguen al Prado perquè els seus animals i mascotes siguen beneïts. A 11:45 hores, hi haurà una concentració de cavalls al col·legi Sanchis Guarner, per a realitzar una cercavila des de les 12 hores pels carrers del poble. Paral·lelament, a les 12 hores serà la missa, i a la seua finalització, s’arreplegarà la imatge de Sant Antoni, que es traslladarà davant del Prado, perquè el rector d’Ondara procedisca a la popular benedicció d’animals. Es tracta una tradició molt arrelada a Ondara.

bendicion sant anton ondara

D’altra banda, els Festers de la Soledat 2017 han organitzat per al dissabte 21 de gener la celebració de la foguera de Sant Antoni i sopar popular al recinte d’El Prado. Serà a les 21:30 hores, i hi haurà música i servei de barra a preus populars. Els tiquets per al sopar es poden adquirir en la Comissió de Festes Soledat 2017, al donatiu de 12 euros per persona.

Publicado en Actualitat, Associacions.