LA REGIDORIA DE FESTES D’ONDARA ORGANITZA EL MIG ANY DE SANT JAUME EL 28 DE GENER

Els actes inclouran paella, “bous amb carretons”, jocs per a xiquets, activitats de pilota, cercavila, i com a novetat la festa musical amb l’actuació en directe dels grups Deshora i Capital 90

Ondara, 12.01.17. Ondara viurà el dissabte 28 de gener el Mig Any de les Festes Populars de Sant Jaume, organitzat per la Regidoria de Festes i Tradicions, que dirigeix Mª Carmen Velázquez. Enguany hi haurà activitats infantils i de pilota valenciana, cercavila, paelles, música, bous amb carretons, a més d’una festa vespertina amb música en directe, i animació durant tota la jornada al Prado.

arxiu mig any sant juame 2016 (3)

Les activitats començaran a les 12 hores amb l’obertura del parc infantil amb tres unflables per a xiquets i xiquetes de totes les edats als voltants del Prado (de 12 a 16 hores). També a les 12 hores, començaran les activitats de pilota valenciana per als més menuts amb taller i jocs de pilota, organitzats pel Club de Pilota d’Ondara al costat del Prado. A les 13 hores s’efectuarà la cercavila per a penyes i quintades, igual que en el dia de Sant Jaume, amb l’acompanyament musical de la Xaranga l’Atril des del Centre Social fins al Prado, i a les 14 hores, s’oferirà una paella al Prado (els tiquets per a la paella s’han d’encarregar a la Casa de Cultura d’Ondara, al preu de 4 euros per persona). Durant el dinar i hores posteriors, hi haurà una disc mòbil amb música “santjaumera” que ambientarà la vesprada. Els més menuts tornaran a gaudir del Mig Any de Sant Jaume amb la solta dels esperats “bous amb carretons” a la Plaça de Bous, a les 17:00 hores, organitzats per la Penya Taurina.

arxiu mig any sant juame 2016 (1)

La principal novetat d’aquesta edició del Mig Any de Sant Jaume serà la festa musical amb actuacions en directe, que tindrà lloc a la carpa annexa al Prado, i que comptarà, a partir de les 18 hores, amb el concert del nou grup local “Deshora”. A continuació, l’actuació anirà a càrrec de “Capital 90”, agrupació de forta projecció actualment que ofereix música dels anys 80 i 90. Després dels concerts en directe, la festa de Mig Any de Sant Jaume continuarà als locals d’oci d’Ondara, que oferiran una programació especial amb motiu d’aquesta festa.

arxiu mig any sant juame 2016 (4)

Durant tot el dia hi haurà servei de barra a  populars, i música dins del Prado. Quant a les inscripcions per a la paella, els assistents s’han d’apuntar i pagar el corresponent tiquet a la Casa de Cultura a partir del dia 16 de gener. La Regidora de Festes i Tradicions,Mª Carmen Velázquez, ha animat a totes les penyes i quintades, i a tota la ciutadania en general, a participar en els actes programats, per a viure una jornada festiva que servisca per a fer passar una bona estona a tots aquells que esperen amb il·lusió l’arribada de les Festes Populars de Sant Jaume. Al mateix temps, ha volgut agrair la col·laboració de la Comissió de Festes de Sant Jaume, del Club de Pilota Valenciana i de la Penya Taurina en l’organització de les activitats.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.