ONDARA VA CELEBRAR UNA MAGNÍFICA CAVALCADA DE REIS 2017

Ondara, 09.01.17. La màgia i la il·lusió van omplir els carrers d’Ondara la vespra del dia de Reis amb la cavalcada que, organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions, va fer les delícies dels xiquets i xiquetes, i també dels majors, dijous passat 5 de gener.

Una Cavalcada de Reis 2017 que va comptar amb les carrosses dels Reis Mags i els seus seguicis; música, equilibristes, personatges d’animació d’actualitat (minions, Pocoyo, personatges Disney), i Betlem vivent al Prado, entre altres animacions, i amb la participació dels quintos de 2017, l’Associació del Crist 2017, els Festers de la Soledat 2017, els júniors Santa Anna d’Ondara, el grup de dansa d’Estudio 9 i el grup de ball de l’escola de gimnàstica rítmica; així com del grup de percussió Ondarattack, d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals; i la Unió Musical Juvenil d’Ondara, entre altres, el que va crear un gran ambient musical i festiu en tota la cavalcada. Els personatges de l’hivern van portar l’estrela fugaç, que va guiar els Reis Mags en el seu recorregut pels carrers del poble.

cavalcada-2017-6 cavalcada-2017-5 cavalcada-2017-4

La Cavalcada de 2017 va mantindre el canvi d’itinerari de l’any passat, passant per la travessia de l’antiga nacional per a facilitar l’arribada de les carrosses en què van acudir a Ondara Melcior, Gaspar i Baltasar. L’eixida va ser des del Centre Social, i l’itinerari va discórrer pel carrer Germanies, Avinguda Marina Alta, carrers la Pau i Sant Doménech, fins a arribar a la Plaça del País Valencià i prendre l’Avinguda Doctor Fleming; des d’allí, General Bosch i el Prado, a l’interior del qual estava muntat el Portal de Betlem. Fins a aquest emplaçament es va desplaçar la comitiva. Al seu pas pels carrers d’Ondara, Ses Majestats els Reis Mags d’Orient van anar repartint caramels entre els presents, que aplaudien entusiasmats. Els Reis Mags van arribar en tres vistoses carrosses, precedits dels seus boatos, i de l’estrela que els guiava. També va haver-hi zancuts i actuacions de ball, protagonitzant tots els participants una magnífica desfilada pels carrers de la població.

cavalcada-2017-9 cavalcada-2017-8 cavalcada-2017-7

cavalcada-2017-12 cavalcada-2017-11 cavalcada-2017-10

En arribar al portal de Betlem, els Reis Mags van ser rebuts per l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano. A continuació, els Reis Mags van adorar el xiquet Jesús. En el torn dels parlaments, l’Alcalde va donar la benvinguda als Reis per la seua arribada a Ondara. Després, el Rei Baltasar, en representació de Ses Majestats, va dirigir unes paraules a les famílies d’Ondara. A continuació, els Reis Mags es van assentar als seus trons, a l’interior del Prado, i els xiquets i xiquetes van poder parlar amb ells i fer-los les seues peticions de regals. Van ser centenars les persones de totes les edats que no van voler perdre’s aquest emblemàtic acte de la Cavalcada de Reis a Ondara, que va destacar per la seua bona organització i la seua alta participació.

cavalcada-2017-3 cavalcada-2017-2cavalcada-2017-13

La Regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velázquez, ha volgut agrair a tots els participants la seua assistència i contribució a què aquest acte preparat amb molta il·lusió fora un èxit.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.