COMUNICAT POLICIA LOCAL ONDARA – CAVALCADA DE REIS 2017

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, amb motiu de l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Ondara, se celebrarà una Cavalcada aquest dijous 5 de gener. Per aquest motiu estarà prohibit l’estacionament als carrers General Bosch, Vicent Andrés Estellés i la zona del balcó del Prado.

També estarà prohibit l’estacionament en alguns carrers del recorregut, sent l’Av Dr. Fleming, entre la Plaça del País Valencià i General Bosch, i al C/ Germanies, entre Av. Marina Alta i Jaume I.

També s’informa que es restringirà l’accés de vehicles al C/ General Bosch des de les 16:00 hores, el qual romandrà tallat fins la finalització de l’esdeveniment.

Així mateix, a partir de les 18:00 hores es restringirà la circulació de vehicles pels carrers on transcórrega la cavalcada: carrer Germanies, Avinguda Marina Alta, Avinguda la Pau, carrer Sant Doménech, Plaça País Valencià, Avinguda Doctor Fleming i carrer General Bosch.

Es prega respecten la senyalització.

Disculpen les molèsties.

cavalcada_recorregut

Publicado en Actualitat, Ajuntament.