SE SUSPENEN A ONDARA TOTES LES ACTIVITATS PREVISTES PER L’ALERTA ROJA

Es constitueix el lloc de comandament avançat per a actuar davant de possibles incidències

Ondara, 19.12.16. L’avís activat per l’AEMET que eleva a roja l’alerta per fortes pluges en la Marina Alta ha motivat que des de l’Ajuntament d’Ondara s’hagen suspès totes les activitats educatives, culturals i esportives previstes per al dia d’hui. Així, s’han suspès les classes en tots els centres educatius del municipi; també els distints cursos de cultura; totes les activitats esportives en instal·lacions municipals, i les classes de l’Escola de Música.

Aquest matí s’ha constituït a l’Ajuntament d’Ondara el lloc de comandament avançat per a actuar davant d’incidències per possibles inundacions, davant l’activació de l’alerta roja. El lloc està integrat per l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano; el primer tinent d’Alcalde, José Ramiro; el Regidor de Serveis, Pere Picornell, el Cap de la Policia Local, Toni Galiano, i el Cap de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil d’Ondara, Vicente Pascual. L’objectiu és coordinar les actuacions i atendre a les possibles incidències a Ondara i a les poblacions veïnes en cas de necessitat, per la qual cosa es manté el contacte amb els municipis més pròxims per a actuar de forma conjunta. De moment, la situació del riu al pas per Ondara no és perillosa, si bé es manté la vigilància. S’ha realitzat algun tall puntual de camins rurals i es realitzaran probablement nous talls durant les pròximes hores.

Indicar que Emergències de la Generalitat Valenciana 112 ha activat aquest matí la situació 0 Alerta Hidrològica en el riu Girona en els següents municipis de la Marina Alta: Dénia, Els Poblets, El Verger, Ondara, Beniarbeig, Sanet i Negrals, Tormos, Sagra i Ràfol d’Almunia.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha fet una crida a la població perquè extreme la precaució i evite agafar el cotxe. El telèfon d’emergències és el 112.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.