COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA – SANT SILVESTRE 27 DESEMBRE 2016

sant-silvestre-2016_recorregut-6

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que amb motiu de la celebració de la cursa Sant Silvestre d’Ondara, el proper dimarts 27 de desembre, estarà prohibit l’estacionament als carrers General Bosch, V.A.Estellés i la zona del balcó del Prado.

També s’informa que es restringirà l’accés de vehicles al C/ General Bosch des de les 17:00 hores, el qual romandrà tallat fins la finalització de l’esdeveniment.

Així mateix, al llarg de la vesprada es restringirà la circulació de vehicles pels carrers on transcórrega la cursa. Es podrà donar pas als vehicles aturats en aquells llocs on resulte adient, sempre que no es comprometa de cap manera la seguretat de l’acte.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.