ELS ALUMNES DE l’IES XEBIC OFEREIXEN UN CONCERT A LA RESIDÈNCIA

banda-ies-xebic-residencia-1   banda-ies-xebic-residencia-4

La Xebic Band, composta per alumnes i professors de l’IES Xebic d’Ondara, ha amenitzat el matí als residents amb una bonica actuació musical

Ondara, 20.12.16. Les persones usuàries de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara han gaudit aquest matí del magnífic concert que, amb motiu de les dates nadalenques, els ha oferit la Xebic Band; la banda musical integrada per alumnes i professors de l’IES Xebic d’Ondara, que compta amb uns 25 membres que interpreten tot tipus d’instruments musicals.

L’activitat ha estat organitzada per l’IES Xebic d’Ondara amb la col·laboració de les Regidories del Major i d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara, els titulars de les quals, Zeus Serrano i Mar Chesa, han presenciat aquesta bonica actuació, que ha sigut molt del grat de les persones majors de la Residència d’Ondara.

Es tracta de la primera actuació que la banda de l’institut d’Ondara realitza fora del centre, ja que fins ara, sempre han realitzat les seues interpretacions en activitats celebrades dins del propi institut. El concert ha comptat amb la interpretació de conegudes peces musicals, i alguns usuaris s’han animat inclús a ballar. Després del concert, se’ls ha oferit als alumnes una xocolatada en la Residència.

banda-ies-xebic-residencia-2banda-ies-xebic-residencia-3

L’Alcalde i responsable de la Regidoria del Major d’Ondara, Zeus Serrano, i la Regidora d’Educació, Mar Chesa, han donat la enhorabona als integrants de la banda de l’institut per aquesta fantàstica iniciativa a l’hora de portar la música i alegrar el matí a les persones majors, i els han animat a continuar gaudint de la música en aquesta banda estudiantil.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.