LA REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS ORGANITZA LA CAVALCADA DE REIS 2017

cartell-reis-2017

  • La Cavalcada eixirà des del Centre Social i passarà pels carrers la Pau, Sant Doménech, Avinguda Doctor Fleming i General Bosch

  • El portal de Betlem estarà ubicat dins del Prado

Ondara, 19.12.16. Un any més, els xiquets i xiquetes d’Ondara gaudiran de la tradicional Cavalcada de Reis Mags, que tindrà lloc el dijous 5 de gener de 2017, organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara. Aquest entranyable acte nadalenc farà les delícies dels més xicotets d’Ondara, els que esperen amb il·lusió aquesta Cavalcada, carregada de màgia i encant.

L’espera arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient a Ondara començarà a les 18:00 hores (s’ha avançat l’horari mitja hora respecte a 2016). Serà en aquest moment quan els Reis Mags, Melcior, Gaspar i Baltasar, muntats en carrossa i acompanyats pel seu seguici, recorreran els carrers d’Ondara, repartint caramels entre xiquets i majors.

La Cavalcada de 2017 mantindrà el canvi d’itinerari dut a terme enguany. Les carrosses passaran per la travessia de l’antiga nacional. L’eixida de la cavalcada serà des del Centre Social i l’itinerari discorrerà pel carrer Germanies, Avinguda Marina Alta, carrers la Pau i Sant Doménech, fins a arribar a la Plaça del País Valencià i prendre l’Avinguda Doctor Fleming; des d’allí, arribaran a General Bosch i al Prado, en l’interior del qual estarà muntat el Portal de Betlem. Els Reis Mags adoraran el xiquet Jesús i, posteriorment, atendran tots els xiquets d’Ondara, es faran fotos amb ells i arreplegaran les seues peticions; tot això, dins de l’edifici, a fi d’evitar que possibles incidències climatològiques afecten la celebració de l’acte.

La gran cavalcada prevista inclourà música, i personatges d’animació d’actualitat, entre altres animacions, i comptarà amb la participació dels quintos de 2017, l’Associació del Crist 2017, els Festers de la Soledat 2017, els júniors Santa Anna d’Ondara, el grup de dansa d’Estudio 9; així com del grup de percussió Ondarattack, d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals; i la Unió Musical Juvenil d’Ondara, entre altres, pel que hi haurà un gran ambient musical i festiu en tota la cavalcada. Els personatges de l’hivern portaran l’estrela fugaç, que guiarà els Reis Mags; una gran estrela il·luminarà el camí de la Cavalcada, que comptarà amb moltes sorpreses i fantasia; teatre itinerant i el Betlem vivent.

La Regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velázquez, ha fet una crida a la participació ciutadana en aquest acte tan entranyable, desitjant que xiquets i majors siguen partícips d’aquest acte que s’ha preparat amb molta il·lusió.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.