ACTUACIONS DAVANT LA GOTA FREDA DE POLICIA LOCAL I PROTECCIÓ CIVIL D’ONDARA

Ondara, 19.12.16. Policia Local i Protecció Civil d’Ondara porten des de divendres passat atents a la gota freda i actuant en diverses incidències. S’ha hagut de tallar algun camí rural, i fins que acabe aquest episodi de gota freda, Protecció Civil estarà controlant barrancs i llits, i pendent de les incidències que puguen sorgir, junt amb la Policia Local d’Ondara.

Quant a les actuacions realitzades per la Policia Local i Protecció Civil d’Ondara durant la gota freda aquest cap de setmana, el dissabte 17 de desembre es va haver de retirar un arbre del camí del depòsit vell de l’aigua; el diumenge 18 de desembre, a mitjan matí, es va tallar el camí Racó del Moniato, i a la vesprada, es va haver de tallar el camí que va a Torre Carrals. També es va netejar el marge del barranquet perquè fluïra l’aigua i no taponara, en el Camí Xàbia en la Partida Saladar.

SE SUSPENEN LES CLASSES EN CENTRES EDUCATIUS, ESCOLA DE MÚSICA I GIMNÀSTICA PER A MAJORS

L’Ajuntament d’Ondara va informar anit que a causa dels avisos rebuts pel Centre de Coordinació d’Emergències pel qual es preveuen fortes pluges durant els següents dies amb elevat risc de gota freda (alerta taronja), s’ha decidit mitjançant un decret d’Alcaldia suspendre les classes en els centres educatius del municipi d’Ondara hui dilluns 19 de desembre.

D’altra banda, La Regidoria d’Esports d’Ondara ha informat que hui dilluns 19 de desembre, se suspenen les classes de gimnàstica de manteniment per a persones majors, que s’imparteixen al pavelló d’Ondara.

També l’Escola de Música d’Ondara ha comunicat que hui dilluns queden suspeses les classes.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.