LA POLICIA LOCAL D’ONDARA INFORMA SOBRE LA COMPLICADA SITUACIÓ METEOROLÒGICA PREVISTA PER A AQUESTS PRÒXIMS DIES

 avis-divendres-2dissabte-nou

La Policia Local d’Ondara informa sobre les previsions aquests dies perquè la situació es presenta complicada ja que aquest episodi de pluges que començarà hui divendres 16 de desembre podria allargar-se fins i tot al dilluns 19 de desembre.

La DANA o gota freda que es formarà hui divendres al migdia pel sudoest de la Península Ibèrica es desplaçarà primer cap al Marroc (al llarg de dissabte) i diumenge tornarà a acostar-se a la nostra península fent que la situació es complique més per les nostres comarques. Així queda la previsió a dia de hui:

HUI DIVENDRES 16 de DESEMBRE: És el dia més inestable d’aquest episodi però, com el flux de llevant encara no està ben definit, no derivarà en el potencial que podria haver tingut. En tot cas, les pluges aniran animant-se a mesura que s’organitze aquest vent marítim. Les zones a vigilar hui seran els litorals de les províncies de València i Castelló on podran botar les primeres ‘sorpreses’ en forma de tronades localment fortes o molt fortes que es generaran en el mar i després tocaran terra.

PRÒXIMA NIT I MATINADA DE DISSABTE: Es rebaixa un poc la intensitat inicial de les pluges. Afectaran sobretot a la meitat sud de la prov. de València i meitat nord d’Alacant. Les quantitats podrien variar des de 80 a 100-120 l/m2 màxim en alguns punts.

DISSABTE 17 DE DESEMBRE Precipitacions generals a tota la nostra Comunitat. De cara a últimes hores del dia la zona més delicada serà el sud d’Alacant (i sobretot Múrcia i Almeria). Les pluges es desplacen un poc més cap al sud del previst ahir.

NIT DE DISSABTE A DIUMENGE al MIGDIA: Molt atents al sud d’Alacant perquè aquesta serà la zona que caldrà vigilar amb més atenció i estar pendents ja que podrien tindre problemes per la persistència d’aquestes precipitacions en aquest espai de temps.

img-20161216-wa0004

Publicado en Actualitat, Ajuntament.