L’AJUNTAMENT D’ONDARA HOMENATJA LA FUNCIONÀRIA PEPA GRANEL QUE ES JUBILA DESPRÉS DE 45 ANYS DE SERVEI AL POBLE D’ONDARA

 acte-pepa-granel-2 acte-pepa-granel-3

  • En el ple ordinari es va presentar una moció d’urgència que va ser una sorpresa per a Pepa Granel, que actuava com a secretària municipal

  • Familiars, amics, treballadors, funcionaris i polítics van expressar el seu reconeixement a aquesta funcionària que va accedir al seu lloc en 1972

Ondara, 16.12.16. El ple ordinari celebrat ahir a l’Ajuntament d’Ondara va servir perquè la funcionària Pepa Granel Riera fora objecte d’un homenatge sorpresa amb un reconeixement professional, ara que arriba el moment de la seua jubilació després de portar quasi 45 anys treballant a l’Ajuntament.

Pepa Granel, que actuava ahir com a secretària municipal en el ple substituint Juan Noguera, no s’esperava la moció d’urgència que va ser presentada al final pels tres grups polítics amb representació municipal (PP, PSPV i Compromís). En la moció, que va ser llegida per l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, es va destacar que Pepa Granel va prendre possessió del càrrec d’auxiliar administratiu l’1 d’octubre de 1972, sent la primera de les dones que formava part de l’equip administratiu de la Casa Consistorial. I ara, quasi 45 anys després, arriba l’hora de jubilar-se. D’ella es va destacar en la moció que, el que no ha canviat durant tot aquest temps, ha sigut la seua actitud: honesta, oberta i generosa. A més, que havia sigut “una peça clau en el desenvolupament de les tasques en la casa de totes i tots els veïns d’Ondara”. La corporació municipal d’Ondara va voler d’aquesta manera testimoniar-li la seua felicitació, agraïment i reconeixement professional per la seua llarga etapa de quasi 45 anys de dedicació, esforç i servei al poble d’Ondara.

Segons es va detallar en la moció d’homenatge, l’1 de febrer de 1972, amb 18 anys, Pepa Granel Riera va entrar contractada en l’Ajuntament com auxiliar administratiu, i l’1 d’octubre d’aquell mateix any, superava les oposicions i ocupava la plaça en propietat. Pepa Granel, filla de Pepe i Amàlia, va nàixer el 7 de juny de 1953 al carrer Major d’Ondara. En 1976 es va casar amb Vicent Pastor, i va tindre dos fills, Amàlia i Vicent, i ara té dos néts, Llum i Quim.

El secretari municipal de l’Ajuntament d’Ondara, Juan Noguera, també va tindre paraules d’agraïment cap a Pepa Granel, de la que va dir que estava content de que es poguera jubilar, però al mateix temps trist de perdre la seua presència dia a dia, afegint que ella “feia fàcil la tasca d’acudir al treball”.

En l’acte van estar presents els familiars i amics de Pepa Granel, així com els seus companys, funcionaris i treballadors de l’Ajuntament d’Ondara, els que van voler expressar-li el seu afecte amb el lliurament d’un ram de flors. Pepa Granel va rebre amb sorpresa i emoció aquest homenatge i li’l va agrair a tots els presents, assegurant que el millor de tot aquest temps havien sigut els seus companys.

acte-pepa-granel-1img_6686

Publicado en Actualitat, Ajuntament.