ONDARA CELEBRA LA SEUA 6ena SANT SILVESTRE EL 27 DE DESEMBRE

  • Destaca novament el vessant solidari de la cursa, amb una inscripció de 2 euros que es destinarà a la Residència així com el nou recorregut urbà que passa com a novetat per dins de la Plaça de Bous

  • La Regidoria d’Esports i el Club d’Atletisme d’Ondara organitzen aquesta carrera per a acomiadar l’any, en la que hi haurà premis a les millors disfresses

Ondara, 15.12.16. Ondara celebrarà per sisè any consecutiu una carrera Sant Silvestre per a acomiadar l’any d’una forma sana i divertida, en la que els participants podran córrer disfressats. Es tractarà, igual que l’any passat, d’una prova solidària, la recaptació de la qual es destinarà a la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara. Per a això, la inscripció en la cursa tindrà un preu de 2 euros, segons han donat a conèixer aquest matí en la presentació de la Sant Silvestre la Regidora d’Esports, Mar Chesa, i els representants del Club d’Atletisme d’Ondara, Pep Giner i Paco Giner.

La 6ena Sant Silvestre d’Ondara tindrà lloc el dimarts 27 de desembre. Es donaran premis als tres participants que porten les millors disfresses (individual o col·lectiva). També es premiarà als tres primers classificats femení i masculí. L’eixida serà a les 20:00 des del Prado, i des d’allí els participants recorreran 4 quilòmetres pel nucli urbà, donant una única volta al recorregut, fins a arribar novament a la meta en el Prado. Des de l’organització s’ha destacat el nou recorregut que es realitzarà enguany, que serà completament diferent de l’anterior, i que passarà com a novetat per dins de la Plaça de Bous d’Ondara; els participants entraran per la «porta d’arrastre» i eixiran per la porta gran que dóna al Prado.

presentacio-sant-silvestre-2

Les inscripcions es podran efectuar des del 19 de desembre en www.somesport.com. Els dorsals es podran arreplegar una hora abans de la prova en el punt d’eixida, moment en què es realitzarà el donatiu de dos euros. La recaptació obtinguda per la participació en la carrera es destinarà al 100% a la Residència d’Ondara.

La 6ena Carrera Sant Silvestre d’Ondara està organitzada per la Regidoria d’Esports i el Club d’Atletisme d’Ondara, amb la col·laboració de Protecció Civil, Policia Local, i Ondara Custom Club, així com de diversos negocis col·laboradors. La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha fet una crida a la participació ciutadana en aquest esdeveniment, l’objectiu del qual és passar una estona divertida practicant esport. Després de la cursa, hi haurà una xocolatada popular per a tots els participants.

sant-silvestre-2016-pdf-001

Publicado en Actualitat, Esports.