L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA PARTICIPA EN DOS TORNEJOS A LA SAFOR

Ondara, 12.12.16. Aquesta setmana de festius i ponts, l’escola ha participat en dos torneigs a la Safor. El primer va ser el passat dijous, on l’equip aleví va participar a la Safor Cup celebrat al Poliesportiu de Xeraco. Després d’una llarga jornada van arribar a la final on no van poder superar l’Athletic Xeresa. L’equip dirigit per Javi Noguera ha començat la temporada amb un gran desenvolupament.

Però si cal destacar una jornada, aquesta va ser el diumenge 11 de desembre on els dos equips querubins entrenats per Inma Llompart van participar en el torneig d’Almoines. Destacar que, tot i que eren els més xicotets del torneig i que només porten 3 mesos d’entrenament, s’ho van passar molt bé que és el que realment importa.  Va ser tota una experiència pels més menuts i pels majors que els van acompanyar.

querubins-1 querubins

Publicado en Actualitat, Esports.