LA PISCINA D’ONDARA ACULL AQUEST DISSABTE 17 DE DESEMBRE LA 2a PROVA DE LA VI LLIGA COMARCAL DE NATACIÓ EN EDAT ESCOLAR 2016-2017

Ondara, 12.12.16. La piscina municipal d’Ondara acollirà aquest proper dissabte 17 de desembre la segona prova de la VI Lliga comarcal de natació en edat escolar 2016-2017, organitzada pel Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA), després de la celebració de la primera prova en la piscina de Pego el passat 26 de novembre en les modalitats de crol i esquena.

La prova començarà a les 16:30 hores i comptarà amb la participació de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior (els participants seran xiquets i xiquetes de 6 a 18 anys), en les modalitats de crol i braça. Participen sis escoles de natació de la comarca: Poble Nou de Benitatxell, Aqualia Dénia, Pego, Benissa, El Verger (Tonus) i Ondara. L’Escola de Natació d’Ondara, entrenada per Mario Páez i Carlos Valle, participarà en la prova amb 35 xiquets i xiquetes de totes les categories.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha animat els alumnes de l’Escola de Natació d’Ondara en aquest nou repte esportiu, i ha convidat la població a què acudisca a presenciar aquesta prova de natació en la piscina municipal d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Esports.