PEPA GASQUET PRESENTA LA RENÚNCIA A LA SEUA ACTA DE REGIDORA

  • La Regidora per Compromís i membre de l’Equip de Govern, responsable de les àrees de Personal, Hisenda i Patrimoni Municipal i Històric, argumenta motius personals per a prendre aquesta decisió

  • En el seu lloc entrarà com a Regidora Raquel López, que va ocupar el núm. 7 en la candidatura de Compromís per a les eleccions de maig de 2015

Ondara, 02.12.16. La Regidora per Compromís a l’Ajuntament d’Ondara, Pepa Gasquet, va presentar ahir en el ple ordinari la renúncia a la seua acta de regidora. Pepa Gasquet és membre de l’Equip de Govern i responsable de les Regidories de Personal, Hisenda i Patrimoni Municipal i Històric. Gasquet porta 4 anys formant part de la corporació municipal d’Ondara per Compromís. Com a Regidora en l’oposició de 2012 a 2015 (va entrar en 2012, en substitució del Regidor Xavi Pons), i, des de juny de 2015, com a regidora de l’Equip de Govern (Compromís-PSPV).

Pepa Gasquet va presentar la seua renúncia en el ple d’anit com a moció d’urgència, després dels assumptes inclosos en l’orde del dia, ja que com a Regidora responsable de l’àrea d’Hisenda, va ser l’encarregada d’exposar el punt sobre el Pressupost General de l’Ajuntament d’Ondara per a 2017. Gasquet va argumentar, per a prendre aquesta decisió, motius personals. En el ple va aprofitar per a donar les gràcies a tot el funcionariat i personal treballador de l’Ajuntament pel seu treball i bona predisposició, i va tindre paraules d’agraïment per als seus companys de l’Equip de Govern, nomenant-los a tots, i indicant que havia estat un plaer treballar amb ells, i que “mai havia treballat tan a gust; des de la transparència i la comunicació”. Respecte als regidors del PP, va recalcar que “sempre han tingut el meu respecte”.

pepa-gasquet-i-corporacio

Per la seua banda, tant el portaveu del PSPV, José Ramiro, com la portaveu de Compromís, Mar Chesa, i l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, van tindre paraules d’agraïment a Pepa Gasquet. José Ramiro, amb el que Pepa Gasquet ha coincidit primer en l’oposició i després en l’Equip de Govern, va agrair el treball que ha fet pel poble; Mar Chesa, companya de Gasquet en Compromís, va destacar que ha estat un plaer compartir amb ella aquesta etapa, i va destacar d’ella que “sempre ha estat ací, fidel als seus principis”, així com “la seua força, constància i professionalitat”, i va concloure el seu agraïment amb el poema d’Estellés, donant-li les “gràcies, Pepa, per ser poble”. I Zeus Serrano va voler agrair-li tot el treball realitzat i la força que els ha donat, “tant a nivell personal com del col·lectiu”, agraint-li la tasca que ha desenvolupat, i va concloure donant-li les gràcies “per fer d’aquest Ajuntament un exemple de transparència”.

Després de la renúncia de Pepa Gasquet, s’iniciarà el procediment legal oportú per a designar la pròxima regidora per Compromís a l’Ajuntament d’Ondara. La persona que s’incorporarà com a Regidora és Raquel López, que va ocupar el nº7 de la candidatura de Compromís en les passades eleccions municipals de 2015. Raquel López assumirà les mateixes competències que fins a la data ostentava Pepa Gasquet: les Regidories de Personal, Hisenda i Patrimoni Municipal i Històric.

La renúncia de Pepa Gasquet suposa la tercera renúncia d’un membre de l’Equip de Govern d’Ondara des de la creació de la corporació municipal al juny de 2015 (després de les renúncies de Jaume Blasco i Josep Carles Femenia, ambdós del grup municipal del PSPV), i és la sisena renúncia d’un regidor electe a la seua acta en l’Ajuntament d’Ondara en l’actual legislatura, atenent a les tres renúncies de regidors en l’oposició (Natalia Mateu, Ximo Ferrando i Toni Doménech, els tres del grup municipal del PP).

Publicado en Actualitat, Política.