RESULTATS ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS DE BÀSQUET 3A SETMANA NOVEMBRE 2016

Aleví Femeni:  Escoles Esportives Ondara 25 – Paidos 35

Gran partit de les ondarenques que van estar a punt de donar la campanada front a les segones de la lliga. El resultat de la millora es veu cada dia més i aquest cap de setmana Paidos no va poder anar-se’n en el marcador en tot el partit .Va ser un enfrontament d’igual a igual sense que cap dels equips se n’anara mai en el marcador ja que estaven molt igualades en tècnica. Tots els quarts van ser guanyats per les jugadores de Paidos i ahi està la  millora de les ondarenques, aconseguir que cada quart siga una final. Al cap i la fi, les jugadores ondarenques van rebre un gran aplaudiment de part del públic gràcies el seu esforç.
Aleví masculí:  Escoles Esportives Ondara 35 – 50 E.M. Ayuntamiento Benissa A

Aquest dissabte els alevins jugaren contra l’equip de Benissa a casa. La victòria no va poder ser per als locals a pesar d’haver competit dur durant tot el partit. Els ondarencs competiren fins al cinqué quart on l’equip benissenc va traure tota l’artilleria pesada i marcà una diferència de 20 punts en el marcador (remuntant el partit i distanciant-se dels d’Ondara). L’equip local encara té feina per fer en la situació tàctica del joc però a poc a poc van veient-se les coses que es treballen als entrenaments.

 

Infantil femení: Escoles Esportives Ondara 76 – 8 Pego

Les ondarenques marcaren molt bé les diferències en el partit ja des del principi i van guanyar amb claredat dominant en defensa i provocant molts contraatacs. Les infantils van líders en solitari, amb un partit d’avantatge sobre El Verger, equip que es visitarà aquest dissabte.


Infantil masculí: Club Bàsquet Sueca A  74 – 45 Escoles Esportives Ondara

Trist partit dels ondarencs on el resultat de l’encontre reflexa els desencerts cara a cistella i el mal joc. Guanyar la passada setmana al 2n classificat no va motivar els jugadors. La mala defensa fou l’acció a remarcar durant tot el partit, a més s’han de sumar les passades errades i les males seleccions de tir. Els ondarencs tenen marge de millora perquè l’objectiu és  classificar-se l’any que ve per a mantenir la categoria de nivell 2.

 

Cadet Femení:  Baloncesto Benidorm-Altea 29 – 71 Escoles Esportives Ondara

El passat dimarts el cadet femení visità la pista de la localitat d’Altea per disputar un partit ajornat. Des del començament va ser un enfrontament còmode per a les ondarenques que estigueren per davant de l’equip local durant tot el partit.

 

Cadet Femení:  Escoles Esportives Ondara 38 – 41 CB Ifach Calpe Blanco

Aquesta jornada el cadet femení jugà a casa on ses va enfrontar al líder invicte del grup, el Calp. El partit des del principi es veia complicat degut a la derrota contundent en el partit de la primer volta. No obstant això, les ondarenques eixiren al camp amb moltes ganes d’endur-se la victòria i així ho demostraren. El marcador estigué igualat tot l’encontre arribant a l’últim període amb un desavantatge de 6 punts per a les d’Ondara, però amb una bona defensa i encertades en atac aconseguiren remuntar el marcador, posant-se a 1 punt per davant quan quedava 1 minut per a finalitzar l’encontre. Però les visitants aconseguiren anotar i el temps restant era molt escàs. S’arribà al marcador final de 38-41 per a les de Calp.

 

Junior Maculí:  Escoles Esportives Ondara 57 – N B Alcoi 59

Partit molt igualat i marcat com sempre per un inici  gelat dels ondarencs, encara que aquesta vegada acompanyat d’una millora significativa en el joc, que fa que les sensacions per als propers partits siguen mes positives. L’enfrontament va ser molt igualat a partir del segon quart, i  es va decantar per part visitantc per mala sort local i la por a guanyar per part dels jugadors ondarencs. Esperem que les coses vagen millor el proper dissabte front al Xàbia, al pavelló d’Ondara.

Publicado en Esports.