EL CONJUNT CADET DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA, CAMPIÓ PROVINCIAL DE LA LLIGA INTERCLUB

iii-fase-lliga-interclub-4

Ondara, 29.11.16. L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara va continuar aquest passat cap de setmana collint excel·lents resultats. El conjunt de categoria cadet, integrat per Vanessa Escrivà, Alba Fornés, Irene Estévez, Sandra Gamero i Eva Signes es va proclamar diumenge passat 27 de novembre campió provincial de la III Fase de la Lliga Interclub, celebrada a Calp.

iii-fase-lliga-interclub-3

Sumant les tres fases de la lliga, el conjunt cadet d’Ondara és ja el campió de la Lliga Interclub. Un magnífic resultat per a l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, coordinada per Alicia Ivars, ja que aquesta és la primera vegada que participa amb un conjunt cadet en aquesta lliga.

D’altra banda, la gimnasta d’Ondara, Maria Vallalta, es va proclamar també, amb el seu equip del Club de Xàbia, campiona de categoria prebenjamí en la Lliga Interclub, una vegada completades les tres fases.

iii-fase-lliga-interclub-2

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a les gimnastes d’Ondara per la seua gran actuació i els seus èxits en l’àmbit provincial de la Lliga Interclub.

Publicado en Actualitat, Esports.