ACO PRESENTA EL SORTEIG DE NADAL PER A ANIMAR LES COMPRES NADALENQUES ALS COMERÇOS D’ONDARA

aco-nadal

Se sortejaran 1.000 i 500 euros que podran consumir-se realitzant compres en els establiments associats

Ondara, 29.11.16. L’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, ACO, està desenvolupant durant novembre i desembre la seua campanya especial d’animació a les compres nadalenques, amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament d’Ondara. A fi d’incentivar la compra en el comerç local, des d’ACO es realitzarà un sorteig de 1.500 euros; un primer premi de 1.000 euros i un segon premi de 500 euros, que es podran consumir realitzant compres en els establiments ACO. El sorteig se celebrarà el dia 29 de desembre de 2016.

Participaran els clients que realitzen compres en tres negocis associats d’ACO, i puntuen, en el fullet que se’ls entregarà, la decoració del seu establiment, l’atenció rebuda i el seu estand en la passada fira de mostres i compres d’Ondara. Els clients participaran entregant el fullet omplit, i aportant tres tickets per compres realitzades en tres establiments ACO (no hi ha quantitat mínima de preu per a participar). El 29 de desembre es realitzarà el sorteig dels dos premis, que es podran consumir realitzant compres en els més de 50 negocis associats a l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara.

Des d’ACO s’ha aprofitat la campanya nadalenca per a anunciar la posada en marxa de la nova App gratuïta per a mòbils i tablets “Comerciants Ondara”, en la que es poden trobar totes les novetats, ofertes i informació d’interès sobre els comerços associats, complementant així la informació de la seua pàgina web www.comerciantesondara.com. L’App es pot descarregar de forma gratuïta en PlayStore.

Publicado en Actualitat, Associacions.