EL BETLEM MUNICIPAL D’ONDARA ES PODRÀ CONTEMPLAR A L’ESGLÉSIA DE SANTA ANNA

La Regidoria de Festes i Tradicions considera que la Parròquia és el lloc ideal per a ubicar el Betlem

Ondara, 29.11.16. El Betlem Municipal d’Ondara tornarà a poder-se contemplar novament aquest Nadal. Des de la Regidoria de Festes i Tradicions, dirigida per Mari Carmen Velázquez, s’ha destacat que el lloc més idoni per a albergar el tradicional Betlem en aquestes dates nadalenques és l’Església de Santa Anna, en oferir un ambient més propici amb la simbologia religiosa pròpia del Betlem. Per aquest motiu, la Regidoria de Festes i Tradicions ha arribat a un acord amb la Parròquia de Santa Anna per a la cessió del Betlem Municipal. En aquest conveni s’especifica que l’Ajuntament, propietari del Betlem Municipal, ho cedeix gratuïtament a la Parròquia per al seu muntatge i exhibició pública durant les festes de Nadal. Per part de la Parròquia, va tindre molt bona acollida la proposta.

El Betlem es muntarà de forma íntegra en l’ala esquerra del temple parroquial, i els betlemistes ja han començat el seu muntatge. El Betlem Municipal es podrà contemplar pròximament a l’Església. Segons consta en el conveni de cessió, el Betlem podrà ser visitat com a mínim tots els caps de setmana i dies festius del calendari catòlic, així com també els dies laborals en què el Temple Parroquial de Santa Anna òbriga per al culte (com a mínim, podrà ser visitat durant les dues hores diàries que el temple parroquial obri per al culte ordinari). A més, podrà ser visitat fora d’aquests horaris pels moviments, grups, o associacions, i la resta de col·lectius locals, prèvia convenció amb la Parròquia.

El Betlem Municipal d’Ondara ocupa una superfície aproximada de 25 m². Està realitzat de forma artesanal i compta amb elements arquitectònics propis i representatius de la localitat.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.