ONDARA REP AJUDES DEL SERVEF PER A CONTRACTACIONS PER VALOR DE 69.500 EUROS

L’1 de desembre comencen a prestar els seus serveis a l’Ajuntament d’Ondara les set persones seleccionades pel SERVEF

Ondara, 28.11.16. La Regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de l’ADL-AFIC d’Ondara, ha gestionat i aconseguit la concessió d’ajudes del Servef per un valor total de 69.500 euros que seran destinats a la contractació de personal (dins dels diferents programes d’ocupació), per a prestar els seus serveis en les instal·lacions i dependències municipals d’Ondara. Aquest matí s’ha celebrat a l’Ajuntament d’Ondara, amb la presència del Regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica, José Ramiro, i del Regidor d’Obres Públiques i Jardineria, Pere Picornell, la reunió organitzativa amb les set persones seleccionades pel Servef per a cobrir els llocs de treball per als que s’ha concedit la subvenció, atès que aquest dijous 1 de desembre començaran a treballar a Ondara.

En concret, s’ha concedit una ajuda per valor de 25.000 euros emmarcada en el “Salari Jove”, que va destinada a la contractació de jóvens menors de 30 anys desempleats en la modalitat de contracte en pràctiques per a la realització d’obres o serveis d’interès general, a fi d’adquirir experiència professional. Per part de l’Ajuntament d’Ondara es contractarà dues persones durant 6 mesos i jornada completa: un tècnic de suport ADL i un administratiu.

Dins del programa EMCORP, l’ajuda sol·licitada i concedida ha sigut de 20.000 euros. L’objecte d’aquesta convocatòria és la concessió de subvencions adscrites a la contractació de persones desempleades per a la realització d’obres o serveis d’interès general per a la localitat. Amb aquesta ajuda, des de l’Ajuntament d’Ondara es contractaran tres peons de jardineria durant 3 mesos i 7 dies a jornada completa, i un auxiliar administratiu durant 3 mesos amb contracte de 30 hores a la setmana.

Quant a la subvenció concedida emmarcada en el programa EMCOLD, l’ajuda sol·licitada i concedida ha sigut de 24.500 euros, que s’utilitzarà per a la contractació d’un tècnic d’inserció amb experiència mínima de 24 mesos en l’àmbit de l’orientació professional, per a poder realitzar itineraris individualitzats i personalitzats a col·lectius de difícil inserció. La persona contractada estarà 7 mesos i 20 dies a jornada completa.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.