ONDARA DIU «NO» A LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

«NO» a la violència masclista. Així de contundent es va mostrar la societat ondarenca el passat divendres 25 de novembre en un acte celebrat a la Casa de Cultura i organitzat per la Regidoria d’Igualtat aprofitant que era el Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

El nombrós públic assistent va voler participar en el record a les víctimes de la violència masclista de l’any 2016 col.locant un llaç negre i llegint el nom de la persona.

Posteriorment Pedro Barber (alumne de l’Institut Xebic), Areli Montiel, Carol Romero i Valèria Mengual, veïnes d’Ondara, van llegir uns poemes sobre l’esperit de la dona i la vocació feminista acompanyades de la música dels germans Paco i Merxe Pineda. Les lectures van fer emocionar encara més els presents. L’acte va concloure amb un minut de silenci respectuós i molt sentit.

La Regidora d’Igualtat, Raquel Mengual, va voler agrair la participació de la societat civil d’Ondara representada per les diferents associacions del poble (Policia Local, Mestresses de Casa, Associació de Colombaires i Caçadors, Penya Taurina, Associació contra el Càncer…) com també de persones individuals que van voler participar en l’acte. Raquel Mengual va reivindicar els drets de la dona i va afirmar que, malgrat que cada vegada hi ha més veus que denuncien, no s’estan posant en marxa les suficients polítiques per evitar la mort i el maltractament de dones.

acte-violencia-genero-2 acte-violencia-genero-3

Publicado en Actualitat, Cultura.