CONCLOU LA FIRA DE NOVEMBRE 2016 AMB EL DIUMENGE DE TAPEIG AL PRADO, LA XIII MATINAL MOTERA I LA CONCENTRACIÓ DE VEHICLES CLÀSSICS

  tapeig-prado    matinal-motera-1    vechicles-classics-1

Les males previsions meteorològiques van motivar que no assistiren tantes motos com es preveia; no obstant això, van acudir més de 500 motos i 150 vehicles clàssics

Ondara, 28.11.16. Ahir es va posar el punt final a la Fira d’Ondara 2016, organitzada per l’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, després de tres intensos caps de setmana amb distints esdeveniments firals que han atret a Ondara a milers de persones. En aquesta ocasió, aquest últim cap de setmana de novembre ha estat protagonitzat aquest diumenge per la XIII Matinal Motera (organitzada per l’Ondara Custom Club), la XIII Concentració de Vehicles clàssics, i el Diumenge de Tapeig al Prado. A més, aquest últim cap de setmana va continuar la fira d’atraccions i la fira gastronòmica.

Pel Diumenge de Tapeig al Prado van passar aquest diumenge de 9 a 17 hores, veïns d’Ondara i de la resta de la comarca, que van acudir a gaudir dels plats i tapes més saboroses; des dels plats de pernil, els ous trencats, la paella, l’arròs al forn o la fideuà d’Al Teu Gust-Menjar per emportar (Ondara); a les famoses pilotes de putxero, les faves o els callos del Bar Plaça de Bous d’Ondara; les carns i els embotits casolans de la Carnisseria Fina (Sueca); les pizzes, l’aspencat, o la gran varietat d’entrepans del Forn del Crist (Sueca), per a acabar degustant els famosos dolços, tortes i pastissos de la Pastisseria Victória d’Ondara.

autoritats-5autoritats-4autoritats-2

L’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano; el Regidor de Promoció Econòmica i Comerç, José Ramiro, i membres de la corporació municipal, van realitzar en el matí d’ahir diumenge la visita al Prado, i van agrair la seua participació als restauradors que han tingut presència en el Diumenge de Tapeig. A més, José Ramiro ha agraït a l’Ondara Custom Club l’organització de la Matinal Motera i dels concerts i actuacions que s’han oferit al llarg del cap de setmana a l’escenari muntat al costat del Prado, que han tingut una gran acollida per part del públic.

tapeig-prado-2autoritats-3

La 13a edició de la Matinal Motera va tindre lloc ahir, organitzada per l’Ajuntament d’Ondara i l’Ondara Custom Club, i les inicials previsions de mal temps van motivar que no acudiren tantes motos com es tenia previst. No obstant això, finalment el temps va acompanyar i van acudir a la Matinal Motera més de 500 motos (segons ha confirmat el president de l’Ondara Custom Club, Julio Seguí), que van estar aparcades a l’avinguda Doctor Fleming i alguns carrers adjacents. Els moters van acudir ahir a Ondara, de forma escalonada al llarg de tot el matí, procedents de tota la Comunitat Valenciana, i inclús de fora (també van acudir alguns moters amb cotxe, a causa de la pluja que queia en altres punts). A més, des d’Ondara Custom Club van organitzar diversos concerts durant el dissabte i el diumenge, a l’escenari annex al Prado, que van comptar amb molta participació i que van ambientar musicalment la matinal motera, amb les actuacions de Siana Soul, Why Not, La Moes Band i Marcos Elvis. Des de l’Ondara Custom Club han volgut agrair a tots els assistents la seua presència, així com a la corporació municipal d’Ondara per la seua col·laboració en l’organització d’aquesta concentració.

matinal-motera-3matinal-motera-2

D’altra banda, ahir es va poder contemplar també la XIII Concentració de Vehicles Clàssics, que es va desenvolupar, com a novetat, en Avinguda d’Alacant. En aquesta concentració van participar 150 vehicles clàssics, incloent-hi cotxes, motos i camions, provinents de tots els punts de la Comunitat.

vechicles-classics-4 vechicles-classics-3vechicles-classics-2

En el seu balanç de la Fira de Fires d’Ondara 2016, José Ramiro ha afirmat que ha sigut molt positiu; que estan satisfets de l’important nombre de visites que ha tingut Ondara durant el mes de novembre; i que la fira ha suposat un benefici per al municipi i per als seus comerços i establiments locals, sent un excel·lent aparador local, recalcant que els esdeveniments celebrats durant les tres setmanes han tingut molt bona resposta per part dels veïns d’Ondara i d’altres punts de la comarca. No obstant això, ha matisat que tot és valorable i millorable. Finalment, el Regidor de Promoció Econòmica i Comerç ha volgut agrair tot el treball realitzat per part de totes les persones que han col·laborat en la Matinal Motera i en la Concentració de Vehicles, així com de la Policia Local, Protecció Civil, brigades municipals i resta de treballadors de l’Ajuntament d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.