LA CASA DE CULTURA HA ACOLLIT HUI EL PROGRAMA D’ENTRENAMENT EMOCIONAL “QUIERO, PUEDO Y ME LO MEREZCO”

Ondara, 24.11.16. Aquest matí s’ha desenvolupat a la Casa de Cultura d’Ondara el programa d’entrenament emocional especialment dirigit a dones “Quiero, puedo y me lo merezco”, impartit per la coach de l’Escola d’Entrenament Emocional, Alejandra Navarro. Aquest programa d’entrenament emocional s’emmarca en la programació de novembre de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara.

taller-emocional-4

“Quiero, puedo y me lo merezco” és un programa per a dones que volen obtindre una millor versió de si mateixes, aprendre a ressorgir amb forces i afrontar els desafiaments diaris per a aconseguir el canvi que desitgen. El programa ha sigut una trobada vivencial, teòrica, pràctica i interactiva, en què s’ha treballat amb la metodologia de coaching, la relaxació i les visualitzacions.

Quinze dones d’Ondara i d’altres punts de la comarca, de totes les edats, han participat en aquesta experiència, que han valorat de forma molt positiva; de fet han expressat el seu interès a tornar a participar en nous tallers d’aquest tipus.

Publicado en Actualitat, Cultura.