MANNEQUIN CHALLENGE DE LA FIRA D’ONDARA 2016

Ondara, 24.11.16. Diumenge passat al matí, durant la celebració de la XXXI Fira de Mostres i Compres d’Ondara, es va realitzar un vídeo de Mannequin Challenge de la Fira d’Ondara; es tracta d’un tipus de gravació de plena actualitat en què les persones participants es queden completament quietes, com a maniquins. El vídeo va comptar amb la col·laboració de tots els negocis i empreses que van exposar en la fira de mostres d’Ondara, per la qual cosa, el Regidor de Promoció Econòmica i Comerç d’Ondara, José Ramiro, ha agraït a tots ells la seua participació.

El vídeo Mannequin Challenge de la Fira d’Ondara 2016 ha estat realitzat per Carles Crosa, Javier Díaz Toledo, Íñigo Sbeltza i Ceci Chaves, amb Toni Ortolà, de TresT Comunicació, com a ideòleg del mannequin.

Es pot visualitzar íntegre en el següent enllaç del canal youtube de l’Ajuntament d’Ondara:

https://www.youtube.com/watch?v=VcdwFFsybTc

Publicado en Actualitat, Ajuntament.