RESULTATS ESCOLES ESPORTIVES DE BÀSQUET D’ONDARA 19-20 NOVEMBRE

Benjamí Masculí: Escoles Esportives Ondara 39- Pedreguer A 15

Els més menuts de l´escola guanyaren el seu segon partit contra Pedreguer A gràcies a una millor defensa i a l´efectivitat dels contraatacs.

 

Aleví masculí: CB Sueca 56 – 43 Escoles Esportives Ondara

Aquest cap de setmana els alevins viatjaren cap a Sueca, un rival que a Ondara aconseguí guanyar-li en la primera jornada 28 a 60. Sabedors d’aquest resultat, els ondarencs realitzaren un excel.lent partit on es decidí tot en els dos últims quarts per 3 cistelles de diferència en cadascun d’ells. Els jugadors ondarencs s’esforçaren per competir el partit amb bon joc en els atacs estàtics i també  amb una defensa intensa. A poc a poc va notant-se la progressió dels jugadors que mantenen la il.lusió de jugar a bàsquet en cada entrenament i partit.

 

Aleví Femení:  Gandia Bàsquet 60-  Escoles esportives Ondara 20

Visita a Gandia per part del equip aleví femení d’Ondara amb una derrota davant d’un Gandia Bàsquet molt potent.
El partit ja es va resoldre des del 1º quart quan les jugadores del Gandia van imprimir un ritme que les ondarenques no pogueren fer front. No va ser fins a la 2º part on les d’Ondara van començar a desenvolupar tot el seu joc apropant-se al marcador però sense molta efectivitat.
Tot i les derrotes contra equips més forts, el més important és la millora que van tindre les ondarenques contra les de Gandia en relació al primer partit que es van enfrontar a elles. També cal destacar la millora amb la tècnica per part de les ondarenques i que cada vegada dóna  més gust vore-les jugar, sobretot per la unió que tenen i que demostren a cada partit.
Infantil masculí: Escoles Esportives Ondara 45 – 42 NB Alzira Blau

Tercera victòria amb excel.lents resultats de joc. El diumenge l’infantil va jugar un partit d’infart contra el segon classificat de la lliga, un equip de segon any i amb altura entre els seus membres. Els ondarencs no baixaren la intensitat de joc en cap moment i plantaren cara donant-ho tot en cada segon de partit. La gran defensa de Blai neutralitzà el joc del pivot rival (el qual va fer 10 cistelles en la primera jornada) de la mateixa forma que Pau, que no deixà que el base rival el superera en cap moment i provocant que el seu joc es basara en botar el baló i no d’anotar. El partit es va decidir en l’últim quart on els ondarencs tragueren totes les forces i buscaren anotacions a cistella directes i decidides aconseguint anotar o anar als tirs lliures.

 

Infantil Femení: Oliva 32- Escoles Esportives Ondara 42

El dissabte 19 jugava l’Infantil Femení a Oliva, una visita que es presentava molt dura, per una banda pel triple empat a la classificació del mateix Oliva, El Verger i Ondara (tots tres amb 4 victòries i 1 sola derrota) i, per l’altra banda, tenint en compte el partit jugat la primera jornada on l’Oliva dominà tot el partit malgrat la victòria final de les d’Ondara, al.licients que indicaven que seria un partit molt igualat, i així va ser!
Les ondarenques dominaren el partit des de l’inici, però amb un marcador igualadíssim durant tot el partit, encara que sense deixar que l’Oliva es posés per davant en cap moment!
Fins que en el 7è quart, un parcial de 0-9 impulsava a les Infantils d’Ondara a 12 punts d’avantatge, i amb molta paciència, sapigueren guardar el resultat al darrer quart i acabar guanyant per 32-42.

 

Cadet masculí: Oliva 54, Escoles Esportives Ondara 53

Els ondarencs es presentaven el diumenge pel matí a Oliva per disputar un important partit ja que estava en joc la segona posició del grup.
Tot el partit estigué molt igualat i emocionant amb petits avantatges per a un equip que ràpidament eren contrarrestats per parcials a favor dels contrincants.
Els d´Ondara no estigueren gens encertats en el tir llunyà i tampoc en les finalitzacions davall de la cistella. La pilota no entrà i no es pogué celebrar una victòria que, per joc, possiblement es mereixien els ondarencs.
Junior Masculí: C.D. Salesianos Alacant 83 – Escoles Esportives Ondara 41

Partit molt complicat el que tenia el junior a la pista de l’invicte i primer classificat Salesianos, i aixi va ser perquè no van tindre cap opció davant  d’un equip físicament molt superior. En definitiva partit per a traure conclusions i esperar millors temps per a buscar una victòria que es resisteix.

Publicado en Esports.