JORNADES DE TECNIFICACIÓ DE FUTBOL 8 PER A PRE-BENJAMINS, BENJAMINS I ALEVINS

L’Escola Municipal de Futbol i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara han organitzat unes Jornades de Tecnificació de Futbol 8 per a Nadal, en concret per als dies 27, 28, 29 i 30 de desembre. L’objectiu és aprofundir en els aspectes tècnics específics per a les categories pre-benjamí, benjamí i aleví. Les jornades estaran impartides pels entrenadors i monitors de l’Escola de Futbol d’Ondara i l’horari serà cada dia de 9 del matí a les 13’30h de la vesprada.

El preu d’inscripció és de 40 euros per als xiquets que ja formen part de l’Escola Municipal de Futbol i de 50 euros per a la resta de xiquets. El preu inclou esmorzar, beguda i fruita per a cada dia, una avaluació tècnica individualitzada al finalitzar les jornades i un certificat i diploma de participació.

Tots els interessats poden inscriure’s de forma on line en el següent enllaç:

https://www.ondara.org/jornades-de-tecnificacio-de-futbol-8/

És una bona oportunitat per passar uns dies de Nadal amb alegria, diversió i aprenentatge.

Publicado en Actualitat, Esports.