LA UNIÓ MUSICAL D’ONDARA COMMEMORA SANTA CECÍLIA AMB UN EXTRAORDINARI CONCERT

Ondara 22.11.16. La Banda de Música d’Ondara ha celebrat aquests dies la festivitat de la patrona dels Músics, Santa Cecília, amb un complet programa d’activitats dirigides tant als membres de la pròpia banda, com al públic amant de la música en general.

El programa de Santa Cecília de la Unió Musical d’Ondara va començar dissabte passat 12 de novembre, amb el concert a càrrec de la Banda Juvenil i la Banda Infantil, a l’Auditori Municipal. En el descans es van lliurar els instruments als nous educands. Ja el diumenge 13 de novembre, i coincidint amb el primer diumenge de la Fira d’Ondara 2016, va haver-hi cercavila i arreplegada dels nous músics que passen a formar part de la Unió Musical d’Ondara. La Banda Juvenil va oferir també un concert el divendres 18 de novembre a l’Auditori de Teulada-Moraria.

Els actes van continuar dissabte passat 19 de novembre amb l’acte principal del programa: el tradicional concert extraordinari de Santa Cecília a càrrec de la Unió Musical d’Ondara, a l’Auditori Municipal d’Ondara. Un concert multitudinari que va comptar amb la presència de més de 300 persones com a públic, que van voler d’aquesta forma expressar el seu recolzament a la banda local en aquesta efemèride. En el concert, es va donar la benvinguda als nous membres que passen a formar part de la Unió Musical d’Ondara: Sergi Olmo Ribes, Albert Ferreres Expósito, Alex Mut Martínez, Carlos Fayos Ramis, Irene Soldevila Giner, Júlia Mut Alemany, Joan Pérez Lull i Ismael Badia García.

nous-musics

La Banda d’Ondara, sota la batuta de el seu director, Vicent Vives i Signes, va oferir un magnífic concert amb la interpretació d’obres de gran dificultat: Al Fill del Compare (Pasdoble) de Rafael M. Garrigós García; Fuegos del Alma (Obertura Simfònica) de Ferrer Ferran; Danzón N2 d’Arturo Márquez (Arr . Juan Villodre); Nelo El Sorlí (Pasdoble de Concert) de Ferrer Ferran; Expedition (Poema Simfònic) Oscar Navarro; i el pasdoble Ondara (Fernando Penella). En acabar, va tindre lloc el sopar de gala de tots els músics.

concert-umo-3 concert-umo-2

La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, que va estar present en el concert de la banda local, ha afirmat que “des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara oferim tota la nostra col·laboració a la Unió Musical d’Ondara” i ha aprofitat per a “reiterar el suport de la Regidoria de Cultura als músics locals”.

Publicado en Actualitat, Cultura.