REUNIÓ ORGANITZATIVA DE LA XIII MATINAL MOTERA I LA CONCENTRACIÓ DE VEHICLES CLÀSSICS D’AQUEST DIUMENGE 27 DE NOVEMBRE

Ondara, 21.11.16. La Policia Local d’Ondara està ultimant els preparatius de seguretat dels esdeveniments que se celebraran aquest diumenge 27 de novembre, englobats en l’últim dia de la Fira d’Ondara 2017. Aquest proper diumenge se celebren la XIII Matinal Motera i la XIII Concentració de Vehicles Clàssics (a més del Diumenge de Tapeig al Prado, la Fira d’Atraccions i la Fira Gastronòmica; esdeveniments englobats en l’últim cap de setmana de la Fira de Fires d’Ondara).

En la reunió, que va tindre lloc en la Central de la Policia Local d’Ondara, van participar els representants de la Policia Local i de Protecció Civil, així com els components de l’organització dels cotxes antics, motos antigues, camions antics, i matinal motera (Ondara Custom Club), per a ultimar els detalls sobre l’esdeveniment del dia 27.

Enguany, l’operatiu de seguretat haurà de contemplar el canvi d’ubicació de la XIII Concentració de Vehicles Clàssics, que es trasllada com a novetat a l’Avinguda d’Alacant (de 9 a 10 hores serà la inscripció, i de 9 a 13 hores l’exposició). Mentre que la XIII edició de la Matinal Motera se celebrarà en l’Avinguda Doctor Fleming, des de la gasolinera fins al MasyMas, i els carrers adjacents (igual que l’any passat).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.