EL I MARATÓ DE SALUT SE CELEBRA A LES FARMÀCIES D’ONDARA ELS DIES 29 I 30 DE NOVEMBRE

cartell_maratosalut_

Les persones interessades en que se’ls avalue el seu risc cardiovascular poden demanar cita prèvia a les farmàcies comunitàries d’Ondara

Ondara, 22.11.16. Les farmàcies comunitàries d’Ondara (Fernando Mud i Mª Dolores Castelló) junt amb els professionals del Centre de Salut d’Ondara, amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara, han organitzat la primera Marató de Salut d’Ondara, que es realitzarà el dimarts 29 i dimecres 30 de novembre. L’objectiu és avaluar el risc cardiovascular de les persones. Per a fer-ho, s’estudiaran paràmetres no modificables com l’edat o el sexe, i altres si modificables com són la pressió arterial, els nivells de colesterol, els nivells de glucosa o el tabaquisme, entre altres.

Els interessats a participar en aquesta I Marató de Salut poden acudir a alguna de les farmàcies comunitàries d’Ondara (Fernando Mud, al carrer Roser núm. 15 i Mª Dolores Castelló, en Av. Doctor Fleming nº22) per a apuntar-se prèviament. A les persones que tinguen aquesta cita prèvia, se’ls analitzarà el seu risc cardiovascular els dies 29 i 30 de novembre en les farmàcies d’Ondara.

A més, el dimecres 30 de novembre a les 19:30 hores, s’impartirà una xarrada en la Casa de Cultura d’Ondara sobre prevenció i disminució del risc cardiovascular. Aquesta xarrada serà impartida per un metge, un infermer i un farmacèutic.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.