COMUNICAT POLICIA LOCAL ONDARA – ÚLTIM CAP DE SETMANA DE LA FIRA D’ONDARA 2016

MATINAL MOTERA

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que amb motiu de la celebració de la Matinal Motera el proper diumenge 27 de novembre, des de les 20:00h del dissabte 26 estarà prohibit l’estacionament als carrers Av.Dr.Fleming, Blasco Ibañez, Segària, Mestra Joaquina Gavilà, Verge de la Soledat i Dr. Barraquer. El trànsit de vehicles pels esmentats carrers quedarà restringit durant la celebració de la matinal i fins la finalització de la mateixa.

BUS TURÍSTIC

També amb motiu de la Matinal Motera, la parada del trenet turístic es trasllada al C/ Pintor Segrelles, mantenint-se el mateix recorregut que els anteriors caps de setmana.

EXPOSICIÓ DE VEHICLES ANTICS

Així mateix s’informa que amb motiu de l’exposició de vehicles clàssics, el divendres 25, des de les 18:00 hores fins el diumenge 27 de novembre, estarà prohibit l’estacionament a l’Av. Alacant, des de la rotonda fins l’encreuament amb el carrer Pintor Murillo.

RESTRICCIÓ ÚS DE GARATGES I ESTACIONAMENTS

Amb motiu de la celebració de la exposició de vehicles clàssics, el diumenge 27 de novembre quedarà restringida l’entrada i eixida de vehicles del garatge, així com l’estacionament a l’Avinguda  d’Alacant.

Des de les 18:00h del divendres 25 fins finalitzar l’acte el diumenge 27 de novembre

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.