ONDARA, CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

Ondara, 17.11.16. Amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, el proper divendres 25 de novembre la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara ha realitzat una crida als veïns i veïnes perquè acudisquen a les 20 hores a la Casa de Cultura, on se celebrarà un acte en contra de la violència masclista, segons ha informat la Regidora d’Igualtat, Raquel Mengual.

En l’acte, representants de les associacions locals posaran un llaç negre en record i commemoració de cadascuna de les víctimes de la violència masclista d’enguany 2016, i diran cadascun dels seus noms. A continuació, tindrà lloc la lectura de poemes en contra de la violència cap a la dona, amb l’acompanyament musical dels germans Merxe i Paco Pineda.

El dia anterior, el dijous 24 de novembre, s’oferirà el Teatre i Col·loqui “Passos Lleugers”, una producció de CRIT Teatre amb la col·laboració d’Amnistia Internacional, amb “testimonis de dones encara presoneres a causa de la discriminació històrica i familiar”. Serà a les 20 hores a l’Auditori Municipal. L’acte està organitzat per la Regidoria de Cultura i d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara. La Regidora de l’àrea, Raquel Mengual, ha realitzat una crida a la ciutadania perquè assistisca als actes programats amb motiu de la sensibilització, i la visibilització de la violència masclista.

cartell-passos-ondara

Publicado en Actualitat, Cultura.