AQUEST CAP DE SETMANA ONDARA ACULL LA XXXI FIRA DE MOSTRES I COMPRES, EL MERCAT MEDIEVAL, LA FIRA GASTRONÒMICA, LA D’ATRACCIONS, LA PARTIDA DE LLARGUES I EL CONCURS CANÍ

Ondara, 16.11.16. Ondara està celebrant del 12 al 27 de novembre la Fira de Fires d’Ondara 2016, organitzada per la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara. Aquest segon cap de setmana firal, els dies 19 i 20 de novembre, estaran dedicats a la XXXI Fira de Mostres i Compres; el Mercat Medieval, la Fira d’Atraccions, el Concurs Caní, la Fira Gastronòmica i, en esports, la Partida de Llargues. La inauguració de la Fira tindrà lloc el dissabte a les 11:30 hores.

cartell-fira-ondara-2016-setmanes2

La 31a edició de la Fira de Mostres i Compres és un esdeveniment plenament consolidat, de rellevància interprovincial, en el que els comerços i empreses locals, i també algunes comarcals, oferiran una mostra de les seues ofertes en productes i serveis, amb preus especials de fira. Més d’una trentena d’expositors han confirmat la seua presència en aquesta fira, que compta amb una gran presència de negocis associats a l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, ACO. En aquesta XXXI edició de la fira hi haurà 35 expositors, sent 24 d’ells locals, amb estands dins i també a l’exterior del Prado.

gent-en-fira

Els negocis participants són els següents: JFM, Màxima Bikes, Monverd, Mercado del Automóvil, Alberto Picó, Coletas, Manolo Fotògraf, Luansa, Maika Regals, Nebur, El desván de Aitana-Coco kids, Bernardo Ortolà, Yorkis, Motos Mahiques, Gala’s, Agrupació Mutua, Autoescola Bahia, Proseg Seguridad, Proteknon, Alfaidees, Passicos, Calçats Dora, Autoescola Ondara, Confortgama, Més de mil viatges, Hiper riego, Kobold, Ana Garrido, Caser Seguros – Raül Soldevila, Comersintex, Aquadea, Steam It, Aquarica i Carnaby Street.

Quant a l’espai de fòrum en la carpa annexa al Prado, el dissabte 19 de novembre a les 12:30 hores es signarà el compromís de l’Ajuntament d’Ondara amb la Comunitat Verda; i a les 13:15 hores del dissabte es realitzarà la roda de premsa del 15è Aniversari de l’estudi local de gravació i producció musical Atomic Studio. A les 18:30 hores tindrà lloc la desfilada de trages de comunió i festa de El desván de Aitana-Coco kids. El diumenge 20 de novembre, de 17:30 a 19:30 hores, tindrà lloc la demostració de balls i activitats d’Estudio 9, centre de ball ubicat a Ondara.

D’altra banda, el Mercat Medieval s’instal·larà el dissabte 19 i diumenge 20 de novembre en places del casc històric: la Plaça del Convent, la Plaça Major, i la Plaça de Sant Antoni, concentrant en aquests nuclis un atractiu recorregut històric, que comptarà amb les parades de venda de productes, de menjar i beguda, així com amb animació, animals i activitats infantils. L’animació es realitzarà al llarg del dissabte i el diumenge durant l’horari d’obertura del mercat medieval, que s’inaugura el dissabte a les 11:30 hores.

El diumenge 20 de novembre se celebrarà el IX Concurs Caní en horari matutí (des de les 9 hores a l’aparcament al costat del Prado). A més a més, aquest cap de setmana continuaran la fira d’atraccions, i la fira gastronòmica en els propis establiments participants. Els 12 negocis de restauració estaran connectats mitjançant un “trenet” que efectuarà una ruta circular, cada 30 minuts i gratuïta per als usuaris, els dissabtes de 13 a 22 hores i els diumenges de 11:30 a 20 hores, durant els tres caps de setmana de la fira. Els bars i restaurants que participen en aquesta nova Fira Gastronòmica 2016 són Hotel Ramis; Bar Restaurant Alfatares; Va de Bo; Allí Baix Bar; Restaurant Bar Plaça de Bous; Café Sendra; Bar Restaurant El Gallego; Bar La Xata; Bar La Parada – El Euro; Bar El Terrat, Il’ Frateli «La Nonna», y Tasta’m.

En l’àmbit esportiu, per al diumenge 20 de novembre, Ondara serà una de les seus del I Circuit a Llargues la Bolata, organitzat per la Federació de Pilota Valenciana, amb la col·laboració del Club de Pilota Valenciana d’Ondara i de l’Ajuntament d’Ondara. L’esdeveniment es disputarà amb tres partides de llargues (a les 10, les 12 i les 15:30 hores) al carrer Llibertat.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.