LA REGIDORIA DEL MAJOR OFEREIX GIMNÀSTICA DE MANTENIMENT, MUSICOTERÀPIA, TALLER DE MEMÒRIA I PAPIROFLÈXIA PER A LA TERCERA EDAT

Les persones interessades a participar, encara es poden inscriure al Centre Social

Ondara, 17.11.16. La Regidoria del Major d’Ondara està impartint diversos cursos i activitats en grup, dirigits a les persones majors, amb la finalitat de millorar l’estimulació cognitiva, l’activitat física o les habilitats manuals de la gent gran. Les propostes serveixen al mateix temps com a activitat lúdica i com a teràpia, segons ha concretat l’Alcalde i Regidor del Major, Zeus Serrano.

En concret, s’ofereix al pavelló municipal el programa de gimnàstica de manteniment, que està sent impartit per Alicia Ivars, els dilluns i dimecres de 9:30 a 10:30 hores. Al Centre Social s’ofereixen els programes de musicoteràpia, a càrrec d’Anna Mas, els dimarts a les 17 hores; el taller de memòria, impartit per Tere Miralles, els dimarts i divendres a les 9 hores i 10:15 hores; i el de papiroflèxia, els dijous a les 12 hores (aquest horari és modificable segons les necessitats). Aquests programes es desenvolupen des d’octubre fins maig, i són gratuïts per a les persones que formen part de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Ondara.

Zeus Serrano ha recordat que les persones interessades encara estan a temps de participar, i ha animat a la gent gran a què assistisquen a aquests programes. Els interessats es poden inscriure al Centre Social d’Ondara, en horari de matí, en el telèfon 966477070.

gent-gran

Publicado en Actualitat, Ajuntament.