LA GIMNASTA D’ONDARA ANA Mª GONZÁLEZ VEGA, CAMPIONA D’ESPANYA DE CONJUNTS EN CATEGORIA JUVENIL

ana-mari-campeona-espana-3

Ondara, 17.11.16. La gimnasta d’Ondara, Ana Mª González Vega, es va proclamar el passat cap de setmana campiona d’Espanya per conjunts, en categoria juvenil, modalitat cintes.

Ana Mari González Vega (nascuda en 1.999) és exalumna de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, i actualment és integrant del Club de Gimnàstica Rítmica de Dénia. Amb el seu conjunt de categoria juvenil, i després d’haver-se classificat en l’Autonòmic, va participar el passat cap de setmana en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica celebrat a Valladolid. Aquest conjunt juvenil, del que forma part Ana Mª González junt amb Inés, Karina, Aitana i Salina (de Dénia) es va alçar com a campió d’Espanya en la modalitat de 5 cintes, després d’un magnífic exercici.

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a Ana Mari; una gimnàstica ondarenca que es va formar a l’Escola d’Ondara, i li ha felicitat per aquest importantíssim èxit esportiu.

ana-mari-campeona-espana-2

Publicado en Actualitat, Esports.