COMUNICAT POLICIA LOCAL – FIRA ONDARA 2016 – 19 i 20 de Novembre

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que amb motiu de la celebració de la Fira de Novembre 2016, aquest cap de setmana, coincidint amb la celebració de la XXXI Fira de Mostres i Compres al Prado i del Mercat Medieval en el casc històric, romandran tallats al trànsit els carrers General Bosch i Vicent Andrés Estellés (en els voltants del Prado), així com la zona on s’ubicarà el Mercat Medieval: el carrer Sant Vicent i les places Major, Sant Antoni i del Convent (tota aquesta zona serà de vianants). S’habilitarà un carril de vianants que enllaçarà la Fira de Mostres amb el Mercat Medieval, permetent-se així mateix el pas de vehicles des de la O-30 pel pont del Prado cap al carrer Verger.

Aquesta restricció es mantindrà durant tot el cap de setmana del 19 i 20 de novembre.

Es prega respecten la senyalització i disculpen les molèsties.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.