TONI DOMÉNECH DEIXA LA SEUA ACTA DE REGIDOR

El nou regidor pel Partit Popular en la corporació municipal d’Ondara serà Yves Gregori Bosch

Ondara, 16.11.16. El Regidor pel Partit Popular a l’Ajuntament d’Ondara, Toni Doménech, ha presentat per registre d’entrada la renúncia a la seua acta de regidor. Toni Doménech va argumentar motius personals per a prendre aquesta decisió. En el seu lloc, entrarà Yves Gregori Bosch com a nou regidor pel PP, segons ha anunciat el portaveu del grup municipal Popular, Javier Lozano.

Es tracta de la tercera renúncia d’un regidor del grup municipal popular des de la formació de la corporació municipal al juny de 2015, i després de la renúncia a les seues actes dels regidors del PP Natalia Mateu i Ximo Ferrando. Toni Doménech va formar part com a número 2 de la candidatura del PP encapçalada per Ximo Ferrando a les eleccions de maig de 2015. Després de les renúncies de Natalia Mateu i de Ximo Ferrando l’any passat, es van incorporar Javier Lozano i Antonia Ivars, i ara, el grup popular es completarà amb Yves Gregori, quedant únicament dos regidors del PP, dels cinc que originàriament van prendre possessió del seu càrrec fa any i mig (romanen Isidro Catalán i Dolores Mediavilla). I havent-se realitzat, d’aquesta manera, una renovació de més de la mitat dels edils populars. Des del grup municipal popular emmarquen aquesta nova incorporació en la seua intenció de combinar experiència i renovació en el grup municipal del PP.

Després de la renúncia de Toni Doménech, de la que es donarà compte en la pròxima sessió plenària ordinària, ara s’inicia el procediment legal oportú per a designar com a pròxim regidor pel PP a l’Ajuntament d’Ondara a Yves Gregori, que haurà de rebre la corresponent acreditació de la Junta Electoral Central, i prendrà possessió del seu càrrec en sessió plenària.

Publicado en Actualitat, Política.