RESULTATS ESCOLA ESPORTIVA DE BÀSQUET 12-13-14 NOVEMBRE 2016

Aleví Femení.: Escoles Esportives Ondara 30- Pedreguer 60

Partit jugat dilluns 14 de novembre amb el resultat de 30-60 favorable a Pedreguer. El partit va ser tot allò que s’esperava davant unes jugadores pedregueres amb molta més capacitat de joc que les ondarenques. Ondara va guanyar el 1º quart però Pedreguer va traure tota la seua classe al 2º quart posant-se per davant tot el partit. Les ondarenques continuen jugant cada vegada millor i és una experiència per  a elles ja que aprenen com enfrontar-se a rivals de més qualitat.

 

Infantil Femení: Paidos 33-Escoles Esportives Ondara 47

El dissabte 12 es jugava el partit de l’Infantil Femení, en la seva visita al Paidos de Dénia.
El partit començà amb avantatges per a les d’Ondara.
Començant el 3er quart, les ondarenques aconseguien una màxima de 14 punts (5-19), però aviat les locals es posaren a la feina, aconseguint reduir les distàncies. Al descans s’aplegà amb el partit molt igualat 17-22.
La segona part va començar amb un parcial de 6-2 per a les de Paidos, la qual cosa les deixava a sols un punt de les ondarenques (23-24). Després d’un intercanvi de cistelles, fou quan les d’Ondara s’adonaren que tenien el partit a les seves mans, reaccionant amb un fort 0-8 en el 6è quart (25-36). El 7è quart fou dominat novament per Paidos per7-2 (33-38), però les ondarenques ja sabien el que havien de fer, i un nou parcial de 0-9 al 8è i definitiu quart els donà la victòria per 33-47.

 

Aleví masculí: Escoles Esportives Ondara 40 – 31 NB Alzira Blau

Després de 5 jornades, els alevins conseguiren el passat diumenge la seua primera victòria. Els joves ondarencs disputaren un igualadíssim partit front a l’equip d’Alzira on l’encert i les ganes de guanyar el partit van afavorir el resultat de l’encontre cap a l’equip local. Óscar va ser el jugador que va destacar en l’encontre amb una bona defensa i un excel·lent atac buscant ràpides penetracions a cistella i encertant després de la falta aconseguint els 2 punts més el tir adicional.
Infantil masculí: CB Terralfas Inf Masc B 24 – 82 Escoles Esportives Ondara

L’infantil masculí aconseguí el passat dissabte la seua segona victòria en lliga davant de jugadors de primer any de la localitat d’Alfàs del Pi. Els ondarencs marcaren la diferència des del primer quart i ja en el tercer hagueren de realitzar una defensa des del mig de camp degut a la gran diferència de punts. L’equip aprofità l’encontre per a treballar aspectes ofensius en el joc que dinamitzaren els contra-atacs i els atacs estàtics.

 

Júnior masculí: Escoles Esportives ONDARA 45 – C.A. MONTEMAR B

Resultat enganyós, entre dos equips que van estar mes igualats que el que diu el marcador.
El junior d’Ondara es presentava amb només 7 juniors i 1 cadet, davant d’un equip amb 12 jugadors i físicament superiors, però no es va notar en el joc aquesta diferència i només la falta d’encert en els tirs lliures  va fer que la diferència final fóra tan gran.

 

Cadet Femení: Escoles Esportives Ondara 45 – EEM Pedreguer B 37

Aquesta jornada el cadet femení jugà a casa, on s’enfrontà al sempre complicat i fort equip de Pedreguer. El partit començà molt igualat per als dos equips amb defenses intenses i un marcador ajustat. En la segona part les d’Ondara eixiren amb moltes ganes d’endur-se la victòria i junt amb una bona defensa es robaren molts balons i pogueren agafar avantage en el marcador a base de contres ràpides, arribant al final amb un marcador de 45 – 37  per a les locals.

 

Cadet Masculí: La Vila 67 – Escoles Esportives Ondara 41

Els cadets no pogueren guanyar als líders del grup i s´anotaren la segona derrota de la lliga.
La Vila és un equip amb jugadors de gran alçada, justament el punt dèbil dels ondarencs, i amb jugadors de qualitat que demostraren en la pista perquè són els líders imbatuts.
De tota manera, l´equip d´Ondara tornà a donar una gran imatge d´equip competitiu que no es rendeix mai realitzant un gran joc col·lectiu amb ràpides circul.lacions de baló que permeteren trobar clares posicions de tir en tot moment.

Publicado en Esports.