AQUEST DIUMENGE 20 DE NOVEMBRE, ONDARA ACULL LA PARTIDA DE LLARGUES DEL I CIRCUIT A LLARGUES LA BOLATA

Les partides se celebraran a les 10, 12 i 15:30 hores al carrer Llibertat

Ondara, 15.11.16. Aquest diumenge 20 de novembre, Ondara serà seu del I Cicuit a Llargues La Bolata; un circuit autonòmic en què participen els millors jugadors professionals de llargues. Aquest matí ha sigut presentada la partida d’Ondara per part de la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, i els representants del Club de Pilota d’Ondara; el seu president, Francis Martínez i el membre de la directiva, Kike Garcia Estarca. Les partides de llargues a Ondara, dins del I Circuit a Llargues ‘La Bolata’, estan organitzades per la Federació de Pilota Valenciana amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara i del Club de Pilota Valenciana d’Ondara.

Aquesta festa de la pilota valenciana se celebra a Ondara precisament durant la Fira de Novembre, dotant d’un atractiu contingut esportiu a la programació d’aquest segon cap de setmana firal. La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha convidat els aficionats a l’esport autòcton i a tota la població en general, que acudisca a presenciar aquestes magnífiques partides. A més, ha agraït la seua col·laboració al CPV Ondara en l’organització d’aquest esdeveniment esportiu.

Les partides de llargues a Ondara es disputaran el diumenge 20 de novembre, en horari de matí i vesprada. Es jugaran al carrer Llibertat (més conegut com “Plorons”), on es disputaran un total de tres partides; dos al matí, a les 10 i a les 12 hores, i una a les 15:30 hores. Participen els següents Clubs de Pilota: el CPV Parcent, el CPV Benimagrell, el CPV Sella, el CPV València, el CPV La Vila Joiosa i el CPV Agost. A les 10 jugarà Sella contra La Vila Joiosa (Malia, Jordi, Jesús, Quico i David contra Jan, Marc, Adolfo II, Toni Buades i Pedro Alexis). A les 12 jugaran València contra Benimagrell (Pedro, Pepet, Ferrer, Bueno i Peluco contra Martínez, Juan, Raúl, Paco i Miguel). I a les 15:30 hores juga Parcent contra Agost (Àngel, Sacha, Adrià, Germán i Iván contra Sergi, Ramón, Jose, Esteban i Miguel).

Aquest campionat se celebra per seus, i jugaran tots contra tots en 5 pobles diferents: Relleu, Callosa, Poble Nou, Ondara i Xalò. Es tracta d’una lliga eliminatòria i els quatre primers equips passaran a semifinals. El I Cicuit a Llargues La Bolata compta amb premis de 200 euros cada partida guanyada i espectaculars premis per al campió i subcampió, 2.000 euros i 1.000 euros respectivament. Els quatre millors equips jugaran la semifinal que se celebrarà a Orba. La final del Circuit se celebrarà en la ciutat d’Alacant.

L’Ajuntament d’Ondara informa que amb motiu de la celebració de les partides de llargues, aquest diumenge 20 de novembre el carrer Llibertat i part del carrer Roser romandran tallats al trànsit des de les 9 hores.

la-bolata-ondara-20-nov

Publicado en Actualitat, Esports.