CARLES MULET VA PRESENTAR A ONDARA EL SEU POEMARI “VIATJAR DESCANSA”, PREMI SENYORIU d’AUSIÀS MARCH 2015

 poemari-carles-mulet-2 poemari-carles-mulet-3 poemari-carles-mulet-5

Ondara, 08.11.16. Divendres passat va tindre lloc a la Casa de Cultura d’Ondara la presentació del poemari “Viatjar Descansa” de Carles Mulet, Premi Senyoriu d’Ausiàs March 2015, publicat per l’editorial 3i4. La presentació va anar a càrrec del periodista i escriptor Jovi Lozano-Seser, i va comptar amb la introducció prèvia per part de la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual.

La presentació de “Viatjar Descansa” de Carles Mulet s’emmarca en la campanya de la Macma “Els nostres llibres, els nostres autors”.

Carles Mulet Grimalt (Gata, 1953) és un escriptor amb una llarga experiència tant en narrativa com en poesia. Cal destacar els llibres de narracions Els mons d’Aixa (premi “Vila d’Ondara”, 1980), Amarg com el sèver (València,“Vila d’Alaquàs”, 1982) i Cossos i mossos (premi 25 d’Abril” de Benisa, 1997). En poesia cal ressenyar la carpeta Crestalls de desig (Paris-Gata, 1986), Quadern de sal (La Pobla Llarga, 2011) i Viatjar descansa (Premi “Senyoriu d’Ausias March” de Beniarjó, 2015). Ha conreat també la traducció, la investigació i la divulgació en els àmbits educatius i literaris.

Publicado en Actualitat, Cultura.