RESULTATS ESCOLES ESPORTIVES DE BÀSQUET D’ONDARA – 4/5/6 NOVEMBRE 2016

ALEVÍ MASCULÍ: UPB Gandia A 79 – 33 Escoles Esportives Ondara

Els alevins res pogueren fer front a un Gandia amb jugadors de segon any, els quals demostraren una gran intensitat i bon joc durant tot el partit sumat a un bon encert en els tirs exteriors. Els ondarencs aconseguiren anotar 33 punts fruït de bons contraatacs i una bona intensitat per part d’alguns jugadors.

ALEVÍ FEMENÍ: Victòria de les Escoles Esportives d’Ondara contra el CB Pego.

L’encontre del dissabte passat va ser un partit prou igualat davant d’unes jugadores quasi del mateix nivell que les ondarenques. Al cap i la fi, 1º encontre guanyat amb quasi 15 punts d’avantatge. El marcador no va reflectir del tot la realitat perquè en l’últim quart Ondara va eixir amb una filosofia de canvis perquè pogueren participar les jugadores més joves de l’equip i així poder disputar més minuts. Tot plegat, es va notar el procés de maduració de les jugadores que, poc a poc, van soltant-se davant de les seues rivals. 

INFANTIL MASCULÍ: Escoles Esportives Ondara 39 – 69 CB Genovés Roig

Després d’haver estat una setmana sense jugar, l’equip infantil va notar la falta d’intensitat durant el partit. Aquest factor va permetre que el rival se n’anara en el marcador desde quasi al principi. Esperem que els resultats milloren, però sobretot que millore el bon joc.

INFANTIL FEMENÍ: Escoles Esportives Ondara 34 – UPD Gandia B 26

El partit entre l’Infantil Femení i Gandia es va jugar el passat divendres. Les ondarenques  es mostraren amb ganes des de l’inici del partit, aconseguint avantatges durant els primers quarts de més de 5 punts, però les de Gandia no es deixarien vèncer amb facilitat. En la segona part continuà la igualtat, però sempre amb les ondarenques portant l’avantatge en el marcador, fins que un parcial de 7-0 en el 6è quart els va donar un avantatge que saberen mantindre fins el xiulit final.

BENJAMÍ MASCULÍ: Escoles Esportives Ondara 44 – Xàbia 13

Primera victòria dels benjamins gràcies a la millora en defensa respecte als anteriors partits de lliga que va permetre robar molts balons i eixir ràpid al contraatac. A banda, també cal destacar l´encert en el tir exterior amb 6 triples.

CADET MASCULÍ: Escoles Esportives Ondara 59 – Benidorm Blanco 34

Una nova victòria per a l´equip cadet. El partit pareixia decidit a mitjans del tercer quart però un parcial de 12-0 a favor dels contrincants els va apropar a 10 punts i obligà als d’Ondara a jugar el millor bàsquet en l´últim quart per acabar guanyant per 25 punts d´avantatge.

CADET FEMENÍ: CB Terralfas 41 – Escoles Esportives Ondara 52

El passat diumenge el cadet femení visità el sempre complicat camp del Terralfas. El partit des d’un principi es presentà complicat per a les d’Ondara ja que, degut a les lesions i desqualificacions, es quedaren amb 7 jugadores per a la resta del partit. No obstant això, les ondarenques eixiren amb una molt bona intensitat defensiva i atacant amb decisió i encert aconseguiren finalment la victòria amb un marcador de 41- 52.

REGIDORIA D’ESPORTS

AJUNTAMENT D’ONDARA

unnamed-1 unnamed-2 unnamed

 

Publicado en Esports.