ELS BENJAMINS ARNAU I FÉLIX, SUBCAMPIONS AUTONÒMICS EN ONE WALL PER PARELLES

 

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara es va traslladar ahir a Massamagrell i Tavernes Blanques per a disputar les finals autonòmiques dels XXXV JECV modalitat One Wall

Ondara, 07.11.16. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va disputar ahir les finals autonòmiques de la modalitat One Wall, tant individual com per parelles, dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

Arnau Mas i Félix Peñarrubia van aconseguir alçar-se com a subcampions autonòmics en la categoria benjamí, en la modalitat d’One Wall per parelles, en les finals que es van jugar a la vesprada a Massamagrell. La competició havia començat al matí a la localitat de Tavernes Blanques. Ambdós benjamins d’Ondara van realitzar una gran actuació durant tota la jornada en els jocs esportius, aconseguint la medalla de plata per parelles.

one-wall-benjamins-1 one-wall-benjamins-2

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va comptar, a més, amb la participació en les finals autonòmiques dels benjamins Andreu Mullor i José Mengual; d’Adrià Duro en categoria infantil, i de Raül Blasco, Javi González i Josep Sapena en categoria cadet. Tots ells van jugar molt bones partides i van realitzar una gran competició autonòmica, segons ha destacat el coordinador de l’Escola, Mateu Fornés. En total, van jugar la fase final Autonòmica 52 equips de 32 escoles de les tres províncies (3 de Castelló, 10 d’Alacant i 19 de València).

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a Arnau i Félix pel seu triomf, així com a tots els jóvens pilotaris de l’Escola d’Ondara per la seua classificació per a una final autonòmica. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara ha agraït a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara que posara a disposició dels xiquets i els seus familiars un autobús per a traslladar-los fins a les seus de les finals autonòmiques.

one-wall-benjamins-3

Publicado en Actualitat, Esports.