COMUNICAT POLICIA LOCAL – FIRA ONDARA 2016

RESTRICCIÓ ÚS DEL GUAL

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que amb motiu de la celebració de la Fira de Novembre 2016, l’entrada i eixida de vehicles dels garatges situats en els carrers ocupats per les diverses parades quedarà restringida amb el següent horari: des de les 17 hores del divendres fins les 00:00 hores del dilluns.

Aquesta restricció es mantindrà durant els tres caps de setmana de la Fira d’Ondara 2016: 12-13 de novembre; 19-20 de novembre i 26-27 de novembre.

Es prega respecten la senyalització i disculpen les molèsties.

GRAN FONS ONDARA – II FIRA MARINA ALTA

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que amb motiu de la celebració de la prova esportiva Gran Fons d’Ondara, el proper diumenge 13 de novembre estarà prohibit l’estacionament a partir de les 07:00h als següents carrers: Av. La Pau, C/ Roser, C/ Sant Vicent, C/ General Bosch, C/ Vicent A. Estellès i C/ Pou (Pamis). També s’informa que es tallarà el trànsit de vehicles durant l’eixida i a l’arribada a meta dels corredors als carrers i adjacents per on passe la prova. D’altra banda, i mentre estiga disputant-se la prova, es donarà pas alternatiu als vehicles en aquells llocs on resulte necessari. A més a més, amb motiu de la celebració de la II Fira Marina Alta, tota la zona dels voltants del Prado tindrà restringit el pas de vehicles al llarg de tot el matí fins la finalització de la mateixa.

Es prega respecten la senyalització i disculpen les molèsties.

CANVI DE PARADA DE BUS

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que amb motiu de la celebració de la XIII Matinal Motera, el diumenge 27 de novembre, la parada del bus es traslladarà a la rodona del carrer Doctor Fleming amb Nacions Sense Estat, eixida cap al Verger. Des de les 07 hores fins les 16:00 hores del diumenge 27 de novembre.

Es prega respecten la senyalització i disculpen les molèsties.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.