CAFÈ-CONFERÈNCIA “SEGMENTACIÓ I DIFERENCIACIÓ: CLAUS PER A VENDRE MÉS I MILLOR” A CÀRREC DE PEPE CRESPO – 17 DE NOVEMBRE A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

cartell-ondara-activa-charla-pepe-crespo-01-copia

Dins del programa d’impuls local per a la creació d’empreses “Ondara Activa”, impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, el dijous 17 de novembre tindrà lloc un cafè–conferència titulat “Segmentació i diferenciació: Claus per a vendre més i millor”. El ponent és Pepe Crespo, Soci-Director de l’Institut de Prionomía.

La cita va dirigida a tots els comerciants i empresaris d’Ondara, així com als participants en el programa de formació “Ondara Activa”. La conferència s’impartirà el dijous 17 de novembre de 15:30 a 17 hores a la Casa de Cultura d’Ondara.

Les inscripcions per a assistir a la conferència es poden realitzar a l’ADL-AFIC d’Ondara (adl@ondara.org, telèfon 965766250).

Sobre el ponent: Pepe Crespo és Doctor en Enginyeria Gràfica per la Universitat Politècnica de València; Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid; Professor d’Estratègia i Creativitat en la Universitat Cardenal Herrera CEU; Professor de Direcció Estratègica en els MBA de Fundesem i d’UCH-CEU, i Professor de Direcció d’Art en el MAG de la UPV.

Publicado en Actualitat, AFIC.