OFERTES DE FEINA PER A ONDARA I COMARCA PRIMERA SETMANA DE NOVEMBRE

Des d’aquesta setmana farem una relació de les ofertes de feina a Ondara i a la comarca. Comencem amb les següents ofertes:

-Arquitecte tècnic per a empresa d’Ondara que porta projectes. Els interessats i interessades poden anar directament a l’Agència de Desenvolupament Local, que està a la planta baixa de l’Ajuntament, o bé telefonar al 96 576 62 50.

-Auxiliar d’Ajuda a Domicili per a Ondara. Es busca auxiliar d’assistència domiciliària. Els interessats i interessades poden anar directament a l’Àgència de Desenvolupament Local, a la planta baixa de l’Ajuntament, o bé telefonar al 96 576 62 50.

-Monitor d’activitats extraescolars amb preferència per a activitats físiques i esportives per a Ondara. Els interessats i interessades poden anar directament a l’Àgència de Desenvolupament Local, a la planta baixa de l’Ajuntament, o bé telefonar al 96 576 62 50.

Fruiter per a una empresa d’Ondara. Els interessats i interessades poden anar directament a l’Àgència de Desenvolupament Local, a la planta baixa de l’Ajuntament, o bé telefonar al 96 576 62 50.

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA

AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en AFIC.