RESULTATS ESCOLA ESPORTIVA DE BÀSQUET D’ONDARA-29 D’OCTUBRE 2016

BENJAMÍ MASCULÍ: PEGO A 58- BENJAMÍ 17

Partit decidit des del principi on els de Pego s´escaparen en el marcador molt prompte gràcies a la superioritat física, als ràpids i efectius contraatacs que els permitien encistellar amb facilitat. Els benjamins d’Ondara van lluitar dins de les seues possibilitats però no van tindre opcions en cap moment.

ALEVÍ MASCULÍ: ONDARA 30-64 XÀBIA

L’equip aleví masculí d’Ondara es va enfrontar al Xàbia, un equip ja conegut perquè es van veure les cares a la pretemporada. L’equip visitant va marcar diferències en el primer quart ja que van estar més concentrats i, per tant, més encertats. Ondara, lluny de enfonsar-se, van continuar lluitant pujant la intensitat defensiva i, en atac, prenent millors decisions, dificultant per moments el joc dels visitants. Sabedors de la dificultat de remuntar el partit, aquest va servir per anar millorant detalls de cara a propers enfrontaments sense mirar el marcador i fixant-se exclusivament en el joc.

CADET FEMENÍ: ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 38 – 52 CB OLIVA

El passat dissabte tingué lloc en el pavelló municipal d’Ondara l’encontre del cadet femení d’Ondara davant el C.B. Oliva. El partit va ser complicat des del començament, amb una defensa molt intensa per part de l’equip rival i un bon atac. S’arribà al descans amb un avantatge considerable en el marcador per a l’Oliva. En la segona part les nostres reaccionaren mot positivament eixint al camp amb una intensitat defensiva molt bona i més encertades de cara a l’anella. Tot això va provocar que les distàncies en el marcador es retallaren. Tot i així no van tindre suficient temps per donar-li la volta al resultat. Gran capacitat de reacció de les cadets d’Ondara. Molts ànims per a elles.

CADET MASCULÍ: ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 69- XÀBIA 39

L´equip cadet aconseguí la segona victòria de la lliga gràcies a la forta defensa en tot el camp que comença a ser la característica distintiva d´aquest conjunt. En la primera part els ondarencs aconseguiren robar molts balons però els costava finalitzar les jugades en cistella i per això s´arribà al descans amb una diferència a favor d´onze punts. En la segona part, la intensitat en defensa encara fou superior i anà acompanyada de l’encert en el llançament exterior, on destacà Pau amb 7 triples.

JUVENIL MASCULÍ: E.E. ONDARA 50 C. B. TEIXERETA «B» 45

Els juniors es van retrobar en el triomf en un partit molt intens i igualat, una de les característiques de la categoria. La millor predisposició dels locals, la seua intensitat, les ganes i el positivisme van va fer que al final els d’Ondara s’endugueren una victòria molt important. El proper dissabte jornada de descans, dos setmanes per a entrenar fort esperant la visita del potent Montemar. 


Publicado en Esports.