ÈXIT D’ASSISTÈNCIA A LA CELEBRACIÓ DE HALLOWEEN “UN PRADO DE POR”

 prado-de-por-4   prado-de-por-1

  • Centenars de xiquets i xiquetes van gaudir el divendres de la proposta infantil organitzada per la Regidoria de Cultura, mentre que el dissabte el “Passatge del Terror” va comptar amb l’assistència de més de 200 adults

  • Aquesta nit de Halloween, “Un Prado de por” oferirà noves sorpreses i terrorífics personatges de 23 a 03 hores

Ondara, 31.10.16. La celebració de Halloween “Un Prado de Por”, organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, ha comptat amb una altíssima assistència per part del públic en els dos esdeveniments celebrats fins ara, que culminaran aquesta nit amb una nova sessió de passatge del terror per a adults al Prado.

El divendres a la vesprada, centenars de xiquets i xiquetes dels Col·legis Sanchis Guarner i Marjals d’Ondara van acudir al Prado disfressats, molts d’ells amb disfresses col·lectives realitzats en les seues pròpies classes. En el Prado van poder gaudir d’un berenar, patrocinat per l’AMPA, i del conta contes “La nòvia cadàver”. A continuació, van accedir per grups (alguns en companyia dels seus familiars) al passatge del terror “Un Prado de Por”, amb el que la Regidoria de Cultura, dirigida per Raquel Mengual, ha ambientat l’interior del Prado amb escenes i personatges terrorífics. La iniciativa estava dirigida a tots els públics i els més menuts van eixir encantats; de fet, molts van repetir el seu pas per aquest “passatge del terror”, que comptava, per exemple, amb un cementeri, boira, casa embruixada o una escena del crim; així com diversos personatges que interactuaven amb els assistents. Els xiquets i xiquetes van rebre també llepolies al més pur estil “truc o tracte” de Halloween.

prado-de-por-3prado-de-por-5prado-de-por-2

D’altra banda, el públic adult va participar el dissabte a la nit en un “Prado de Por”, assistint a l’aborronador passatge del terror, a què van accedir unes 200 persones per a presenciar un espectacular muntatge amb uns personatges terrorífics. Des de la Regidoria de Cultura es recorda que hui dilluns 31 d’octubre “Un Prado de Por” es realitzarà de 23 a 03 hores al Prado, dirigit al públic adult, i que comptarà amb nous personatges i sorpreses per a passar una nit de Halloween terroríficament divertida. Les entrades es poden adquirir en taquilla aquesta mateixa nit (3 euros). La Festa Halloween d’aquesta nit comptarà a més amb música i barra.

Publicado en Actualitat, Cultura.