COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA – ACTES COMMEMORATIUS DE HALLOWEEN I TOTS ELS SANTS

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, amb motiu de la celebració dels actes commemoratius de Halloween i Tots els Sants:

-Els dies 28,29 i 31 d’octubre, durant la celebració del passatge del terror (Edifici del Prado) per celebrar el Halloween, estarà prohibit estacionar als carrers Vicent Andrés Estellés i General Bosch i es tallarà el trànsit alli.

-El dia 1 de novembre, a partir de les 7 del matí, estarà prohibit l’estacionament en l’últim tram del carrer Dénia en direcció al cementeri. El mateix dia, a partir de les 10 del matí i fins a les 6 de la vesprada, estarà tallat el Cami de les Alfatares en direcció a Ondara a l’altura de la bifurcació, quedant només l’accés al cementeri des del carrer Dénia. Només s’autoritzarà el pas als veïns que residisquen a la zona.

Es prega respecten la senyalització i disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.