EL CLUB DE NATACIÓ D’ONDARA COMPTA AMB 53 NADADORS AQUESTA TEMPORADA

Ondara, 27.10.16. El Club de Natació d’Ondara ha presentat als nous nadadors que per a aquesta temporada han passat de l’equip de l’Escola de Natació d’Ondara (on competien en l’àmbit comarcal) al Club de Natació, on enguany competiran a nivell federat (participant en proves d’àmbit autonòmic). Els nadadors que han estat seleccionats per a formar part del Club han anat millorant els temps al llarg de la temporada passada en la lliga comarcal, demostrant actituds per a afrontar nous objectius.

Aquesta temporada 2016-2017, el Club de Natació d’Ondara compta amb un total de 53 nadadors; d’ells 23 pertanyen a les categories des d’alevins fins a absolutes (10 a 18 anys) i uns 30 nadadors són de categoria màster (de 25 a 60 anys). Aquest dissabte 29 d’octubre comencen els controls federatius, per a poder realitzar els temps mínims per a participar en l’autonòmic d’hivern i d’estiu temporada 2017.

El Club de Natació d’Ondara, entrenat per Mario Páez, compta amb el suport de la Regidoria d’Esports d’Ondara i de l’empresa municipal PIMON, responsable de la gestió de la piscina municipal. Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als nadadors d’Ondara que s’han integrat en el Club i els ha desitjat molta sort en l’àmbit autonòmic.

Publicado en Actualitat, Esports.