RESULTATS ESCOLA ESPORTIVA DE BÀSQUET D’ONDARA-22 OCTUBRE 2016

ALEVÍ MASCULÍ

E.M. AJUNTAMENT DE BENISSA A 50 – 35 E. E. ONDARA

Els alevins continuen sense una victòria en el marcador. A pesar d’haver plantat cara a un equip Benissenc molt fort, l’equip de les escoles esportives d’Ondara va estar perdent de 4 punts fins als últims 3 minuts, en els quals perderen la intensitat i l’actitud i abandonaren el partit després de dos contraatacs de l’equip local. Gran esforç dels ondarencs que seguiran treballant esta setmana per millorar l’eixida de pressió i el joc estàtic

ALEVÍ FEMENÍ

PAIDOS 78 E.E ONDARA 27

Les alevines ondarenques van perdre aquesta vegada davant d’un reforçat Paidos que conta amb un planter com mai.
El partit va començar molt igualat fins i tot posant-se per davant les xiquetes d’Ondara. Va ser a la mitja part quant dos jugadores lesionades i el poc planter que disposava l’equip de les escoles municipals d’Ondara va fer que es decantés de la part del Paidos amb 30 punts de diferència. Al cap i la fi molta millora per la part d’Ondara en atac però moltes carències en la defensa i el rebot degut, també, a la diferència d’alçada que no van poden superar.

INFANTIL MASCULÍ

E.E. ONDARA 66 – 48 CLUB BÀSQUET SUECA

L’equip infantil aconseguí la victòria front a un fort Sueca amb jugadors grans en joc interior. Així i tot, Ondara va aconseguir tancar els rebots defensius i fer eixides a la contra que facilitaren tots els atacs. En tot moment els ondarencs sabien quina era la feina per a eixir atacant amb el baló des del propi camp i no regalaren cap baló al contrari. La nova reincorporació a l’equip (Pau) va realitzar un excel·lent partit juntament amb Jaume, els quals van ser els màxims anotadors de l’equip oferint també bon joc als companys.

INFANTIL FEMENÍ

PEGO 12 E.E ONDARA 47

L’Infantil Femení jugava a Pego el dissabte 22 d’octubre, en la 2ª jornada del Grup «E». Ràpidament l’equip d’Ondara es va posar per davant sense deixar opció a les locals.
L’avantatge anava creixent gradualment i les locals, degut a la bona defensa ondarenca, no pogueren encistellar fins els últims segons del segon quart.
El resultat final va ser ben aclaridor: 12-47 i Ondara es col.loca com a líder del grup, amb 2 victòries i cap derrota.
Aquest proper dissabte, a les 9.15h, l’infantil femení jugarà al pavelló municipal contra el Verger.
CADET MASCULÍ

ALTEA 40- E.E ONDARA 59

Els cadets van aconseguir una victòria amb molt de mèrit ja que el resultat final no reflexa la competitivitat que va tindre el partit. La primera part va estar molt igualada i, com sempre, es va demostrar al principi la major alçada dels jugadors rivals. Tot i això, al descans es va arribar 28-32 per a Ondara. En la segona part els cadets ondarencs donaren una lliçó de sacrifici físic i intensitat en defensa i amb una pressió per tot el camp no donaren quasi opcions d´anotar als d´Altea que, unit al major encert en el tir exterior d’Ondara, va permetre aconseguir una renda de 19 punts al final del partit.
CADET FEMENÍ

CB IFACH CALPE BLANCO 48 – 12 E. E. ONDARA

El passat dissabte el cadet femení va jugar el seu primer partit fora de casa amb la visita al camp del Calp, un equip sempre complicat. El partit començà amb bon joc per part de les ondarenques; tot i això no estigueren encertades de cara a l’anell i va provocar una desmotivació per part de les d’Ondara que seguiren en aquesta dinàmica la resta de partit. A més, el bon joc de les locals portà al marcador final de 48 – 12 per a Calp. Donar molts ànims a les xiques del Cadet Femení que han de superar aquesta derrota i pensar ja en els pròxims partits!

JUNIOR MASCULÍ

C.B. SANTA POLA 55 E.E. ONDARA 36

Derrota del júnior masculí davant d’un equip en teoria assequible, però la manca d’encert i actitud en molts moments del partit van condemnar l’equip a aquesta derrota que els deu fer reflexionar com fer les coses per al futur. Només destacar en negatiu els 19 tirs lliures errats i les cistelles fàcils errades. El proper dissabte jugaran contra el Teixereta al Pavelló Municipal, i s’espera que milloren la punteria i tornen a cantar victòria.

Publicado en Esports.